Advertentiecampagnes

Een goede advertentiecampagne opzetten is nog niet zo eenvoudig. 53 Graden Noord zorgt ervoor dat de mogelijkheden optimaal worden benut. Wij duiken helemaal in het doel van de advertentie!

Advertentiecampagnes

Wil je meer naamsbekendheid? Of wil je een nieuw product onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep? Een goede advertentiecampagne vraagt om een heldere strategie, veel creativiteit en kennis van de doelgroep. Hoe kun je zo'n campagne het beste opzetten?

53 Graden Noord heeft ruime ervaring op het gebied van advertentiecampagnes. Wij kunnen helpen bij zowel online- als offline advertentiecampagnes.


Online campagnes

Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit. In zoekmachines kun je gericht adverteren op zoekwoorden. Hierdoor wordt jouw website als advertentie bovenaan in Google getoond. Een andere manier is adverteren via Social Media. Wij hebben de kennis en expertise in huis om diverse online campagnes op te zetten, te analyseren en versterken.


web_mobile.jpg

Offline campagnes

Ook met flyers, folders en advertenties voor tijdschriften en kranten kunnen wij helpen. 53 Graden Noord beschikt over creatieve designers die alles op alles zetten om de mooiste advertenties te maken. Van ontwerp tot druk: wij regelen alles!

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen