Wij bouwen websites

Een nieuwe website voor jouw bedrijf of organisatie? Wij zorgen ervoor dat de website het visitekaartje van het bedrijf is. Verouderde websites kunnen wij een verfrissende facelift geven en optimaliseren voor de zoekmachine. Neem ook eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

Websites
De afgelopen jaren hebben wij diverse websites gerealiseerd. Allemaal unieke designs waarbij de gebruiksvriendelijkheid voorop staat!
Webshops
Een mooie en goede werkende webshop moet voldoen aan de hoge eisen van de bezoeker en de wensen van eigenaar. Wij hebben ruime ervaring om een succesvolle webshop op te zetten en werken onder andere met PrestaShop en Magento.
Reserveersysteem
Als verhuurder wil je natuurlijk het liefst dat je gasten een boeking maken direct via jouw website. Met ons reserveersysteem gaat dat gemakkelijk en commissievrij!
Hosting & Domeinen
Webhosting en domeinregistratie doen wij in eigen beheer. Erg fijn, want dan heb je één bedrijf als aanspreekpunt voor je hele website.
Zoekmachineoptimalisatie
Een mooie website is één, goed gevonden worden is minstens zo belangrijk. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met zoekmachineoptimalisatie. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van SEO en SEA.
Strategie & Concept
Van een grafisch design tot het verzorgen van content en het invullen van social media. Wij zijn heel veelzijdig en bieden onze kennis en ervaring graag aan!
vredesteintexel.nl
Een moderne website die gebruikmaakt van ons handige reserveersysteem. Ons reserveersysteem is commissie vrij en biedt veel mogelijkheden.
texelhopper.nl
53 Graden Noord zorgde voor een unieke huisstijl, realiseerde de website en levert divers drukwerk en promotiemateriaal.
texelsedranken.nl
Voor Texelse Dranken hebben wij een webshop ontwikkeld. De webshop werkt gebruiksvriendelijk voor zowel bezoekers als eigenaar.
Lust for Sport
Een maatwerk website met login systeem voor de leden. Zo kunnen leden zich makkelijk in- en uitschrijven voor een training.

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen