Wij bouwen websites

Een nieuwe website voor jouw bedrijf of organisatie? Wij zorgen ervoor dat de website het visitekaartje van het bedrijf is. Verouderde websites kunnen wij een verfrissende facelift geven en optimaliseren voor de zoekmachine. Neem ook eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

Websites
De afgelopen jaren hebben wij diverse websites gerealiseerd. Allemaal unieke designs waarbij de gebruiksvriendelijkheid voorop staat!
Webshops
Een mooie en goede werkende webshop moet voldoen aan de hoge eisen van de bezoeker en de wensen van eigenaar. Wij hebben ruime ervaring om een succesvolle webshop op te zetten en werken onder andere met PrestaShop en Magento.
Reserveersysteem
Als verhuurder wil je natuurlijk het liefst dat je gasten een boeking maken direct via jouw website. Met ons reserveersysteem gaat dat gemakkelijk en commissievrij!
Hosting & Domeinen
Webhosting en domeinregistratie doen wij in eigen beheer. Erg fijn, want dan heb je één bedrijf als aanspreekpunt voor je hele website.
Zoekmachineoptimalisatie
Een mooie website is één, goed gevonden worden is minstens zo belangrijk. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met zoekmachineoptimalisatie. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van SEO en SEA.
Strategie & Concept
Van een grafisch design tot het verzorgen van content en het invullen van social media. Wij zijn heel veelzijdig en bieden onze kennis en ervaring graag aan!
Zuid Ginkel
Rustgevende camping op de rand van de Veluwe, wij hebben hiervoor een passende website gebouwd zodat je de heerlijke sfeer daar al een beetje kan proeven!
Aqua State
Diverse vakantiehuizen aan het water in Friesland. Wij mogen hun app inrichten, hun socials bijhouden en nog veel meer! Een samenwerking waar wij trots op zijn!
Fries & Fruitig
Voor Fries & Fruitig mochten wij hun website bouwen! Hierop kun je direct een groepsactiviteit, catering of accommodatie reserveren!
Lust for Sport
Een maatwerk website met login systeem voor de leden. Zo kunnen leden zich makkelijk in- en uitschrijven voor een training.
Smulpot
Voor de Smulpot mogen wij al jarenlang hun website en socials up-to-date houden, en daar worden wij beide blij van!
Camping Betuwe
Voor de luxe camping Betuwe hebben wij een moderne website gemaakt, inclusief ons handige reserveersysteem! Ook houden we de socials even trendy als de glamping!
texelhopper.nl
53 Graden Noord zorgde voor een unieke huisstijl, realiseerde de website en levert divers drukwerk en promotiemateriaal.

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen