Websites

Wil jij scoren met een mooie, nieuwe website? Wij kunnen helpen! Een goed verzorgde website verhoogt de kans dat potentiële klanten met jouw bedrijf in zee gaan. Een investering die zichzelf terugverdient dus.

Websites

53 Graden Noord heeft veel ervaring met het ontwerpen, bouwen en opleveren van complete websites. De laatste jaren hebben we al vele websites mogen bouwen!

Eenvoudig CMS

Groot voordeel van de websites die wij opleveren, is het eenvoudige CMS. Hiermee kun je zelf op ieder gewenst moment de content aanpassen. Je website actueel houden wordt nu dus een fluitje van een cent.


        

Oriëntatiegesprek

Om jouw bedrijf te leren kennen, gaan we eerst samen om de tafel. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en bedoeld om de wensen en functionaliteiten voor de website op een rij te zetten. Aan de hand van dit gesprek stellen we een offerte op.

Verrassend ontwerp

Vervolgens gaan we aan de slag met het grafische ontwerp van jouw nieuwe, online pareltje. We sturen een opzet en werken vanuit daar naar een definitieve versie. De huisstijl van het bedrijf en de gebruiksvriendelijkheid van de website staan hierbij centraal.

Realisatie en ontwikkeling

Tijdens het ontwikkelen van de website hebben we nauw contact. Indien gewenst verzorgen we ook de content en de fotografie voor de website.

Oplevering

Is alles af en helemaal goedgekeurd? Dan kunnen we online en is het internet weer een mooie, gebruiksvriendelijke website rijker!

Bekijk websites in ons portfolioBekijk websites

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen