Zoekmachineoptimalisatie

Heb je een mooie website en ben je klaar om lekker aan de slag te gaan? Een goede vindbaarheid in Google is essentieel om klanten naar de website te trekken. Wij hebben veel ervaring met zoekmachineoptimalisatie (SEO) en kunnen trucjes toepassen waardoor jouw website beter gevonden wordt.

Zoekmachineoptimalisatie

Google verandert haar zoekcriteria voortdurend. Wij houden deze veranderingen goed in de gaten en kunnen jouw website hierop afstemmen. We hebben veel ervaring met SEO en SEA en kunnen ervoor zorgen dat de doelgroep jouw website beter vindt!

SEO & SEA

Binnen zoekmachineoptimalisatie wordt gesproken over SEO, de optimalisatie binnen de natuurlijke zoekresultaten en over SEA. SEA zijn de betaalde advertentie(campagnes) binnen Google.

Google Partner

De Google Partner-badge worden toegekend aan bedrijven in het Google Partners-programma die zich hebben gekwalificeerd voor de Partner-status. Wij zijn al enkele jaren Google Partner!
SEO: gratis zoekresultaten

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’. Het toepassen van zoekmachine optimalisatie zorgt voor een betere vindbaarheid van jouw website in bijvoorbeeld Google. Mogen wij jou helpen om beter gevonden te worden?

zoekmachineoptimalisatie-mobiel-640x300.jpg

SEA: betaalde zoekresultaten

Naast SEO heb je ook SEA. Deze term staat voor ‘Search Engine Advertising’. Door middel van het adverteren via Google Adwords kun je ervoor zorgen dat jouw website bovenaan in de zoekresultaten wordt getoond.

Wij kunnen helpen met het opzetten en succesvol maken van AdWords campagnes.

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen