Marketing

Eén partner voor al jouw marketingcampagnes? Dat kan bij 53 Graden Noord! Wij zijn gespecialiseerd in zowel online als offline marketing.

Advertentiecampagnes
Wij bedenken voor jouw bedrijf de juiste strategie en zoeken naar de meest effectieve advertentiemogelijkheden. 53 Graden Noord heeft veel ervaring met het opzetten van campagnes van Google Adwords en op Social Media.
E-mailmarketing
Een nieuwsbrief versturen ouderwets? Zeker niet! Digitale nieuwsbrieven versturen is juist hartstikke in. Het is een uitstekende methode om de relatie met klanten te versterken en op te bouwen. 53 Graden Noord kan helpen bij het hele proces.
Social media
Social Media kan een belangrijke rol spelen bij een goede promotie van jouw bedrijf. Door Social Media op de juiste manier in te zetten, raken bezoekers sneller vertrouwd met jouw bedrijf of merk. Wij helpen je graag met deze manier van marketing.
Copywriting
Het succes van een website, folder, magazine of advertentie hangt voor een groot gedeelte samen met de kwaliteit van de teksten. Wij helpen graag bij het schrijven van professionele teksten die écht overtuigen.
Social Hotspot
Gasten stellen gratis wifi tijdens hun vakantie erg op prijs. Met Social Hotspot bied je gratis wifi aan. In ruil daarvoor ontvang je van de gebruikers likes op Facebook. Een win-winsituatie dus!
Google Streetview
Waarschijnlijk heb je het al wel eens gezien. Via Google kun je bij sommige bedrijven ook binnen kijken. Wil jij dit ook? 53 Graden Noord kan dit 'binnen kijken' in samenwerking met Google regelen.
Google Partner
Op zoek naar een betrouwbare partner voor Google AdWords campagnes? 53 Graden Noord is Google gecertificeerd en weet alles van succesvol online adverteren met Google AdWords.
Fotografie
Mooie beelden bepalen de uitstraling en kracht van jouw uitingen. Het verschil tussen amateurfoto's en professionele foto's is vaak enorm. Kies voor de mooiste en beste kwaliteit en schakel een professionele fotograaf in.
Just Texel
Een moderne website & een Instagram-feed waarbij je een goed beeld krijgt van de het bedrijf. Hierdoor heb je echt zin om naar Texel te gaan!
Jumbo Texel
Pakkende socials, opvallende bestickering & creatieve visuals! Jumbo is echt meer dan alleen een supermarkt!
texelhopper.nl
53 Graden Noord zorgde voor een unieke huisstijl, realiseerde de website en levert divers drukwerk en promotiemateriaal.
Kraaikamp
Voor Kraaikamp wagenbouw houden wij hun website + Instagram bij waardoor zij zich kunnen focussen op hun werk!
Smulpot
Voor de Smulpot ontwikkelen wij al jaren hun website en onderhouden hun socials, en daar worden wij beide blij van!

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen