Social media

Social Media bieden bedrijven en organisaties veel kansen. Ondernemers vinden het onderhouden van Social Media vaak een lastige klus. Gelukkig zijn we daar bij 53 Graden Noord goed in!

Social media

Social media is tegenwoordig een belangrijk marketinginstrument. Je kunt het inzetten voor verschillende doeleinden.

  • Meer merkbekendheid verkrijgen
  • Nieuwe klanten aantrekken
  • Bestaande relaties onderhouden
  • Meer traffic genereren op je website

53 Graden Noord kan helpen om deze doelen te bereiken. Wij helpen met het bedenken van een strategie en kunnen de kanalen voor je onderhouden en voorzien van unieke en leuke content.Social media kanalen

Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Pinterest, LinkedIn, Snapchat en Youtube. Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Wij nemen je graag mee in de wereld van social media. Samen kijken we welke kanalen geschikt zijn voor jouw bedrijf en hoe we de mogelijkheden optimaal kunnen benutten.

social-media_blauw_mobile.jpg

Social media onderhouden

Naast het bedenken van de juiste strategie, helpen wij ook met het onderhouden van jouw social media kanalen. We bedenken updates, maken sprekende visuals en zetten succesvolle social media campagnes op. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen