E-mailmarketing

Heb je er wel eens over nagedacht om jouw klanten een periodieke nieuwsbrief te sturen? De resultaten zijn vaak verrassend!

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een effectieve en relatief goedkope manier van online marketing. Er wordt vaak een goede ROI behaald. Bij 53 Graden Noord weten we alles van e-mailmarketing. We maken een plan en helpen graag met het opbouwen van een adressenbestand.

Indien gewenst, verzorgen wij de hele productie van jouw nieuwsbrief. Van content en vormgeving tot techniek en versturen.
Vormgeving & techniek nieuwsbrief

Wanneer je een nieuwsbrief verstuurt, is het belangrijk dat deze goed aansluit bij de rest van de communicatie. De huisstijl van jouw bedrijf moet duidelijk terugkomen in de layout van de nieuwsbrief. Wij maken graag een mooi en treffend ontwerp voor jouw nieuwsbrief. Natuurlijk nemen we ook het technische aspect op ons.


Content & Analyse

Indien gewenst kunnen wij ook de content en fotografie voor jouw nieuwsbrief verzorgen. Wij hebben veel ervaring met het schrijven en opmaken van nieuwsbrieven en denken graag met je mee! Uiteraard analyseren wij de resultaten van de verstuurde campagnes uitgebreid.


Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen