Google Street View

Bij steeds meer bedrijven kun je via Google 'binnen kijken'. Dit is een leuke tool die potentiële gasten de mogelijkheid geeft om alvast een kijkje bij jouw bedrijf te nemen, zonder dat ze daar de deur voor uit hoeven.

Google Street View: binnen kijken

Het uitzoeken van een hotel, restaurant of betrouwbaar bedrijf is nog niet zo gemakkelijk. Het aanbod op internet is enorm en hoe vind je nou precies dat plekje dat je zoekt?

Jij kan potentiële klanten met Google Street View een handje helpen. Door klanten alvast te laten zien hoe jouw bedrijf er uit ziet, vergroot je het vertrouwen en de kans dat mensen voor jouw onderneming kiezen.
Hoe werkt Google Street View?

53 Graden Noord kan Google Street View (binnen kijken) voor jouw bedrijf regelen. We maken een 360° foto van jouw bedrijfsruimte, kantoor of accommodatie. Eigenlijk hoef je zelf helemaal niets te doen!

streetview-640x300.jpg

Interesse?

Heb je interesse in Google Street View? Wij vertellen graag meer! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ook kun je alvast een virtueel kijkje nemen in het kantoor van 53 Graden Noord.

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen