Social hotspot

Social Hotspot is een geweldige tool die het mogelijk maakt om gratis wifi aan te bieden aan gasten en tegelijkertijd je naamsbekendheid en online bereik te vergroten.

Wat is Social Hotspot?

Internet is overal. We kunnen niet meer zonder, zelfs niet als we op vakantie zijn. Als horecaondernemer, logiesverstrekker of ander bedrijf wil je jouw gasten natuurlijk een hoge service bieden.

Met Social Hotspot bied je jouw gasten gratis wifi aan, in ruil voor een like op jouw Facebookpagina, het achterlaten van een e-mailadres of door jouw bedrijf te volgen op Twitter. Een win-winsituatie dus!
Vergroot je naamsbekendheid

Met Social Hotspot vergroot je de naamsbekendheid van jouw bedrijf op een heel eenvoudige manier. Wat zijn de voordelen?

  • Extra service voor jouw gasten
  • Gratis installatie en een betrouwbare verbinding
  • Supersnelle promotie
  • Meer bereik op Social Media
social-hotspot-640x300.jpg

Wij zijn dealer van Social Hotspot

53 Graden Noord is dealer van Social Hotspot. Super handig, zo heb je altijd een vertrouwd aanspreekpunt in de buurt. Ben je geïnteresseerd is Social Hotspot en wil je meer weten over deze dienst? Neem contact met ons op en wij komen graag een keer bij je langs!

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen