Diensten

Een goede eerste indruk is belangrijker dan ooit. Of het nu gaat om je logo, huisstijl, visitekaartjes, website of andere producten. Potentiële klanten maken hun keuze op basis van die eerste indruk. Met opvallende designs en unieke concepten, zorgen wij ervoor dat jouw toekomstige klanten positief verrast worden.

Webdesign
Internet is vaak de eerste plek waar nieuwe klanten op zoek gaan naar jouw bedrijf. Een opvallende, gebruiksvriendelijke en eigentijdse website is daarbij belangrijk. Wij volgen de laatste trends, komen met creatieve ideeën en zetten de gebruiksvriendelijkheid altijd op de eerste plaats.
Marketing
Goede marketing is essentieel om je merk of product onder de aandacht te brengen en om je positie te versterken. Wij helpen graag bij het opstellen van een haalbaar marketingplan. Met creatieve communicatie en effectieve marketing gaan wij de doelen samen realiseren!
Drukwerk
Drukwerk speelt nog steeds een belangrijke functie binnen een compleet marketingplan. Denk aan opvallende gevelreclame, sprekende flyers of folders en posters die op diverse plekken kunnen worden verspreid. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Grafisch Ontwerp
De creatieve en effectieve ontwerpen van 53 Graden Noord geven vorm, kleur en inhoud aan jouw uitingen. Met passie en gedrevenheid streven we altijd naar het beste resultaat. De ultieme balans vinden tussen jouw wensen en ons advies: dat is ons doel.

Wat zeggen onze klanten?

logo-koorn-aar.png
logo-jong-mkb-amsterdam.png
logo-flowresulting.png
logo-koorn-aar.png
logo-jong-mkb-amsterdam.png
logo-flowresulting.png
Geweldig bedrijf, We hebben al onze reclame uitingen aan hun toevertrouwd. Ze leveren onze werkkleding, maken en onderhouden de website. En het is altijd perfect voor elkaar .
Rob Stapersma - Eigenaar
Uitstekende samenwerking gehad. Topkwaliteit voor een lage prijs. Klasse!
Andre Westerhout - Bestuurder
Snel, flexibel, alles is mogelijk.
Bart Elderenbosch - Accountmanager

Samenwerken?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen