Strategie & Concept

Om online succesvol te zijn, heb je een goede strategie nodig. Op welke platformen ben je actief? En in welke vormen van marketing ga je je verdiepen? 53 Graden Noord denkt graag mee.

Bepalen strategie en concept

Het begint allemaal bij het begrijpen van de doelgroep. Waar liggen de interesses en behoeften? En hoe kun je hier slim op inspelen? Samen nemen we deze informatie goed door, brainstormen we en maken we een helder plan.

Vervolgens gaan we aan de slag om de doelen te realiseren. We ontwikkelen een strategie en ontdekken op welke vlakken jouw bedrijf zich het beste kan uiten. Creativiteit staat hierbij centraal.
De juiste mix

Het leren kennen van de doelgroep bepaalt samen met de gekozen strategie welke middelen we gaan inzetten. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf op een slimme en geloofwaardige manier communiceert.

Bij het ontwikkelen van de concepten combineren we onze creatieve inzichten met de nieuwste trends op het gebied van marketing en communicatie. De kracht van 53 Graden Noord ligt bij een goede balans tussen de juiste strategie en creativiteit.

strategie-en-concept-mobiel-640x300.jpg

Waarom strategie en concept?

Een heldere strategie en een creatief concept zorgen voor een duidelijke identiteit. Hierdoor word je eerder onthouden door de doelgroep. 53 Graden Noord kan helpen om jouw bedrijf op dit gebied naar een hoger niveau te brengen.

  • Je trekt de juiste doelgroep aan.
  • De communicatie wordt beter en krachtiger.
  • Je trekt potentiële klanten aan.
  • Je verkrijgt herkenning en loyaliteit.
  • Je zult meer omzet genereren.


Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen