Webshop laten ontwikkelen

Een eigen webshop beginnen. Steeds meer mensen zien de voordelen ervan in. En dat is niet zo gek, online shoppen wordt namelijk steeds populairder. Maar zo’n webshop opzetten, ontwikkelen en succesvol maken is nog niet zo gemakkelijk.

Shopify webshop

53 Graden Noord heeft ruime ervaring met diverse gerenommeerde webshop systemen, waaronder Shopify, Community Store en PrestaShop. Wij adviseren graag welk systeem het beste bij jouw bedrijf past! Indien gewenst kunnen we van begin (strategie) tot eind (succes) adviseren en ontwikkelen. De mogelijkheden:

 

 

 

Webshop op maat

53 Graden Noord maakt gebruik van Shopify, Magento en Presta Shop. Shopify is het populairste eCommerce webshop systeem van dit moment. Is dat te hoog gegrepen? Dan is Presta Shop of Community Store een prima alternatief.

Ook over andere vormen van e-commerce denken wij graag na. Hoe behaal je het gewenste resultaat? Wij kunnen adviseren en begeleiden je graag met de online handel.

webshops-mobiel-640x300.jpg

Van strategie tot conversies

Heel belangrijk is het bepalen van de juiste strategie. 53 Graden Noord denkt graag mee over de indeling, doelen en marketingmogelijkheden. Ook het ontwerp is belangrijk. We gaan natuurlijk voor een mooi design, maar ook gebruiksvriendelijkheid is belangrijk. Bij het ontwerpen van een webshop, zetten wij de gebruiker altijd op de eerste plek.

Als de webshop gerealiseerd is, moeten er natuurlijk klanten komen. Wij bieden diverse e-commerce oplossingen.

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen