Boekingssysteem / Reserveersysteem

Heb jij een hotel, camping of verhuur je één of meerdere vakantiehuisjes? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een gebruiksvriendelijk boekingssysteem voor op jouw website, zodat bezoekers gemakkelijk online kunnen boeken.

Wij bieden twee mogelijkheden: een website met ons eigen 53 boekingssysteem of een website waarbij de boekingsmodule van Bookzo is geintegreerd. 

Maak het je gasten makkelijk en investeer in een moderne website met handig reserveersysteem. De reserveermodule die wij hebben ontwikkeld, is commissievrij en zeer gebruiksvriendelijk

Dit levert veel (financiële) voordelen op voor jou als verhuurder, terwijl je gasten eenvoudig en snel een online boeking kunnen doen.

hosting-en-domeinen-mobiel-640x300.jpg

Benieuwd hoe het 53 reserveerssysteem eruit ziet?

Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek het volledige boekingssysteem toe. Mocht je ons systeem in actie willen zien, dan kun je eens kijken bij één van onze klanten of de afbeeldingen.

 

 

 

Koppelen met Tommy Booking Support

Ook is het mogelijk om je website te laten koppelen met Tommy Booking. Tommy Booking is ideale reserveringssoftware voor de kleine tot middelgrote verhuurder. Wij hebben diverse websites in ons portfolio met Tommy Booking.

 

 

 

Bookzo

Een andere gebruiksvriendelijke mogelijkheid is het reserveersysteem van Bookzo. Ook dit systeem is volledig te integreren in ons CMS en biedt diverse voordelen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een website met Bookzo?

Enkele voorbeelden:

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen