Reserveersysteem

Heb jij een hotel, camping of verhuur je één of meerdere vakantiehuisjes? Dan is ons reserveersysteem wellicht interessant! Via een representatief en gebruiksvriendelijk boekingssysteem kunnen bezoekers gemakkelijk online boeken.

Maak het je gasten makkelijk!

Maak het je gasten makkelijk en investeer in een handig reserveersysteem. De reserveermodule die wij hebben ontwikkeld, is commissie vrij. Dit levert veel (financiële) voordelen op voor de verhuurder. Wat zijn de mogelijkheden?

 • Uitgebreide zoek- en filtermogelijkheid
 • Volledig responsive design
 • Koppeling met TOR (Texels Online Reserveringsysteem)
 • Boekingssysteem afgestemd op jouw verhuur!
Volledige integratie met jouw website

Het reserveersysteem kan volledig worden geïntegreerd in jouw website. Wij gebruiken geen iframes, waardoor ook boekingspagina's doorzoekbaar blijven voor Google. Alle wijzigingen kunnen via het CMS worden doorgevoerd: je hoeft dus geen ander systeem te openen.

VVV-koppeling

De boekingsmodule kan gekoppeld worden aan het systeem van VVV-Texel (TOR). Hierdoor kunnen de prijzen en beschikbaarheid van jouw hotel, appartement, vakantiepark of bed & breakfast worden gesynchroniseerd. Zo voorkom je dat er dubbele boekingen worden gemaakt en houd je het overzicht.

Lastminutes en kortingen

Wil je een voorjaarsactie houden of bijvoorbeeld korting geven als men meerdere nachten boekt? Geen probleem! Kortingen en actieprijzen kunnen gemakkelijk ingevoerd en gewijzigd worden. We laten graag zien hoe je zelf kortingen en lastminute prijzen toevoegt via het CMS.

Reviewsysteem

Benieuwd naar de reacties van gasten? Als je voor het reviewsysteem kiest, kunnen gasten een beoordeling plaatsen bij de desbetreffende accommodatie. Je kunt er zelf voor kiezen of deze automatisch geplaatst wordt, of dat deze eerst goedgekeurd moet worden.

Meertaligheid

Alle opties (bijv. 'aantal personen' of 'huisdieren'), de e-mails die verstuurd worden na een boeking en de schermen met betrekking tot het boeken zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en het Duits. Eventueel zijn meer talen mogelijk, mocht dit nodig zijn.

Invoeren van prijzen

Het invoeren van prijzen is een precies werkje, maar gaat gemakkelijk via ons CMS. Hetzelfde geldt voor het invoeren van de beschikbaarheid. Natuurlijk zullen we dit uitgebreid uitleggen en demonstreren. Heb je vragen? Wij helpen natuurlijk graag!
reserveersysteem-mobiel-640x300.jpg

Voordelen reserveringssysteem

 • Meertaligheid (NL / DE / EN)
 • Gemakkelijk beheren van prijzen en beschikbaarheid
 • Bewerkbare opties, instelbaar per accommodatie
 • Bewerkbare kortingen en actieprijzen
 • Bewerkbare periodes (week, etc.)
 • Geavanceerd reviewsysteem
 • Volledig geïntegreerd in het CMS
 • Mogelijkheid tot koppelen met andere systemen

Referenties boekingssysteem

Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek het volledige boekingssysteem toe. Mocht je ons systeem in actie willen zien, dan kun je eens kijken bij één van onze klanten of bekijk onderstaande screenshots.

Websites met boekingssysteem

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen