Promotieartikelen

Drukwerk is nog altijd een belangrijk middel voor promotie. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en leveren van promotiedrukwerk. Van folders tot relatiegeschenken: het is allemaal mogelijk.

Flyers & Posters

Flyers en posters zijn zeer geschikt voor het promoten van jouw product, dienst of bedrijf. Een goede manier om de doelgroep op een effectieve manier te bereiken, tegen lage kosten.

Van concept tot ontwerp en van druk tot verspreiding: wij kunnen flyers & posters tot in de puntjes verzorgen. Er is een grote keuze aan papiersoorten en afwerkingen. We laten je graag het verschil zien!

Folders & Magazines

Een folder of brochure is een krachtige manier van marketing. 53 Graden Noord heeft veel ervaring met het ontwerpen en drukken van folders, brochures en magazines. Wij maken exemplaren die de aandacht vasthouden en zorgen dat de tekst logisch, begrijpelijk en leesbaar is!

Heb je hulp nodig bij de invulling en content van jouw folder of magazine? Geen probleem! Naast het ontwerpen en drukken, verzorgen wij ook graag de teksten en fotografie.

promotioneel-mobiel-640x300.jpg

Bedrukte relatiegeschenken

Leuke gadgets van bedrijven worden met grote regelmaat gebruikt. Wij kunnen diverse artikelen voorzien van jouw logo of bedrijfsnaam. Van pennen tot paraplu's en van strandballen tot een muismat, de mogelijkheden zijn divers! Doe hier alvast inspiratie op.

Bekijk onze promotieartikelen

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen