Promotieartikelen

Promotieartikelen worden goed gewaardeerd bij potentiële klanten. Geef verrassende en originele gadgets weg met jouw eigen opdruk. Op die manier geef je niet alleen een heel leuk of handig cadeautje, maar zorg je er ook voor dat je naamsbekendheid opbouwt. Een win-win situatie dus!

Ballonnen

Wij kunnen bedrukte ballonnen leveren in alle soorten en kleuren! Op zoek naar extra grote ballonnen? Ook dat is mogelijk! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Polsbandjes

Polsbandjes van scheurvast papier (tyvek) of vinyl. Erg handig bij leeftijdscontroles in de horeca of voor festivals. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. We kunnen de polsbandjes snel leveren!

Mokken

Op zoek naar een leuk cadeau of relatiegeschenk? Wij kunnen mokken voorzien van jouw persoonlijke en unieke opdruk. Ook leuk voor op kantoren, bij bedrijven of in de horeca.

Keycords

Keycords worden vaak uitgedeeld op evenementen of beurzen. 53 Graden Noord kan deze keycords voorzien van een opdruk. Er zijn verschillende kleuren en soorten mogelijk.

Pennen

Bedrukte pennen zijn misschien wel één van de oudste relatiegeschenken. Wij kunnen verschillende opties leveren. Van luxe pennen tot eenvoudige exemplaren: het is allemaal mogelijk.

Promotassen

Nu plastic zakken niet meer gratis worden gegeven, zijn katoenen draagtassen populairder dan ooit! Door tassen met jouw logo weg te geven, scoor je veel naamsbekendheid.

Opvouwbare frisbee

Wij kunnen opvouwbare frisbees voorzien van jouw logo of opdruk naar keuze. Geleverd met een handig opbergzakje, die ook voorzien kan worden van een mooie opdruk.

Aanstekers

Ook aanstekers zijn nog altijd een geliefd promotiecadeau. Verkrijgbaar in verschillende soorten, uiteraard voorzien van jouw logo of persoonlijke boodschap.

Caps

Laat een pet bedrukken met jouw naam, logo, foto of tekst. De mogelijkheden zijn groot. Wij hebben veel modellen in ons assortiment en zetten graag een drukproef voor je klaar.

Paraplu's

Helaas regent het in Nederland vaker dan we zouden willen. Doe er je voordeel mee! Geef je relaties een paraplu met jouw logo of boodschap. De kans op succes is groot!

Sleutelhangers

Geef binnenkort mooie sleutelhangers met jouw logo weg. Verkrijgbaar in verschillende, vrolijke kleuren en varianten. Dankzij hun kleine formaat, passen ze gewoon door de brievenbus!

USB Sticks

Een USB-stick is het perfecte relatiegeschenk. Wij kunnen verschillende varianten in uiteenlopende kleuren leveren. Uiteraard voorzien van een logo of persoonlijke boodschap.

Auto luchtverfrisser

Luchtverfrissers voor de auto zijn er in diverse kleuren en geuren. Eenvoudig in het ventilatierooster te klikken of op te hangen middels een handig touwtje. Uiteraard kunnen wij de auto luchtverfrissers voorzien van een logo of andere opdruk.

Wijnkistje

Wil je een eigen wijnkistje laten bedrukken? Dat kan! Wij kunnen je helpen met een mooi ontwerp en regelen vervolgens de druk en levering. Snel en tegen een scherpe prijs.

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen