Reclametechniek

Spandoeken, bedrukte vlaggen en reclameborden zijn perfect om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Wij laten graag voorbeelden zien en vertellen meer over de mogelijkheden.

Bedrukte vlaggen

We bieden een groot assortiment aan doekproducten zoals banieren, gevelvlaggen en beachflags. Naast vlaggen, leveren wij ook vlaggenmasten en vlagsystemen. Als reclamebureau zorgen wij voor een compleet pakket; van ontwerp tot oplevering.

Je kunt alvast wat voorbeelden zien in ons online portfolio. Meer informatie? Neem contact met ons op.Spandoeken

Spandoeken zijn ideaal om de aandacht te trekken. Handig voor aan de gevel of bijvoorbeeld op beurzen en evenementen.53 Graden Noord levert spandoeken in elk gewenst formaat, met elke gewenste opdruk. Indien gewenst kunnen we de doeken ook voorzien van ringen. Er is keuze uit een zwaar, PVC doek of een juist lichter, winddoorlatend meshdoek. We geven je graag advies!

reclametechniek-mobiel-640x300.jpg

Diverse reclametechnieken

53 Graden Noord heeft ervaring met diverse reclametechnieken. De mogelijkheden zijn uiteenlopend. Hieronder bespreken we een aantal opties.

Een beetje te veel informatie? Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat de beste oplossing voor jouw idee is!Doeken & banners

53 Graden Noord is een betrouwbare partij voor het ontwerpen en drukken van jouw doeken en banners.

Bekijk de mogelijkheden voor doeken & banners

Vlaggen

Vlaggen voor promotiedoeleinden zijn er in allerlei soorten en maten. Van ontwerp tot levering: wij verzorgen het totaalplaatje.

Bekijk de mogelijkheden voor vlaggen

Plaatmaterialen

Voor reclameborden kun je gebruikmaken van diverse plaatmaterialen. We bespreken de mogelijkheden en geven graag advies.

Bekijk de mogelijkheden voor plaatmaterialen

Binnenreclame

Een interieur is nooit af. Natuurlijk wil je uniek zijn. Daarom bieden wij diverse opties om producten en wandbekleding te personaliseren!

Bekijk de mogelijkheden voor binnenreclame

Posters

De poster bestaat al heel lang en is nog steeds misschien wel het bekendste reclamemiddel. 53 Graden Noord heeft veel ervaring met posters.

Bekijk de mogelijkheden voor posters.

Frames & displays

Mooie ontwerpen en goede ideeën komen pas echt goed tot recht in het juiste frame of display.

Bekijk onze mogelijkheden voor frames & displays

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen