Kleding bedrukken

53 Graden Noord kan in eigen beheer kleding bedrukken. Ideaal voor een evenement, uitje of voor bedrijfskleding!

 

Kleding en textiel bedrukken

Ben je op zoek naar een bedrijf dat (bedrijfs)kleding of ander textiel met opdruk ontwerpt en levert? Wij kunnen in eigen beheer textiel bedrukken en beschikken over professionele apparatuur.

Wij hebben veel ervaring met het leveren van bedrijfskleding in diverse branches. Kwaliteit en comfort staan hierbij centraal.
Dealer van diverse merken

53 Graden Noord is dealer van onder andere Lemon & Soda, Gildan, Stedman, Anvil, Bella & Canvas, Clique, Snickers, Fruit of the Loom en B&C Clothing.

Ook leveren wij werkkleding van bekende merken, zoals HaVep, Oxxa en Ansell. Voor bijvoorbeeld de horeca hebben wij kleding van hoge kwaliteit en met veel comfort.

textiel-mobiel-640x300.jpg

Druktechnieken

Er zijn verschillende technieken om (bedrijfs)kleding te voorzien van een opdruk.

  • Digitale transferdruk
  • Zeefdrukken
  • Logo borduren
  • Tampondrukken

Nieuwsgierig? Kom langs in onze printstudio op Texel en bekijk zelf de mogelijkheden en kledingcollectie. Wij geven natuurlijk graag advies!

Zeefdrukken

Een aluminium raam is bespannen met een gaas van kunststof, die op het textiel wordt aangebracht. De sjabloon dekt die delen van het gaas af, die geen drukinkt mogen doorlaten. De open delen in de sjabloon laten de inkt wel door: dat zijn de 'drukkende' delen. Het rakel bestaat uit een metalen houder, waarin een kunststof strip is geklemd. Hiermee wordt de inkt over de textiel uitgestreken.

Bekijk ons kledingaanbod

Transferdruk

Bij transferdruk wordt de opdruk op een stuk transferpapier aangebracht. Met behulp van een pers wordt de transfer op hoge temperatuur op de kleding gedrukt. De druk en hitte zorgen ervoor dat de inkt op het transferpapier loslaat en zich hecht op het product. Transfers zijn in verschillende kwaliteiten leverbaar en is ideaal voor kleinere oplages.

Bekijk ons kledingaanbod

Borduren

De gebruikte garens voor het borduren zijn in hoge mate kleur en was-echt en ook chemisch reinigen is voor het gebruikte garen geen enkel probleem. Er is veel kwaliteitsverschil in borduurmachines. Heel belangrijk is het aantal steken dat in het textiel aan worden gebracht. Wij werken met zeer professionele geautomatiseerde borduurmachines om het beste resultaat te krijgen!

Bekijk ons kledingaanbod

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen