Stickers

Wij kunnen snel diverse stickers op maat leveren. Stickers zijn geschikt voor veel doeleinden en in diverse afmetingen en uitvoeringen leverbaar.

Autobelettering

Dagelijks zie je de mooiste reclamecreaties gewoon voorbij rijden. 53 Graden Noord heeft al veel auto's voorzien van stickers. Een mooi bestickerde of beletterde auto is een geweldig visitekaartje voor jouw bedrijf.

Een aantal voorbeelden van door ons beletterde auto's vind je in ons portfolio. Wij hebben onder meer de busjes van Texelhopper (het openbaar vervoer op Texel) voorzien van stickers!


Van ontwerp tot montage

Wij zorgen niet alleen voor het ontwerp, we maken de stickers ook in eigen beheer. We leveren alle benodigde materialen en zorgen ervoor dat de stickers netjes worden aangebracht. Sneller en beter kan niet!


stickers-mobiel-640x300.jpg

Raam en muurstickers

Wil jij af van die saaie wanden of ramen? Dat kan sneller en gemakkelijker dan je denkt! 53 Graden Noord biedt diverse mogelijkheden om wanden, ramen en muren te decoreren.

Van folie tot wandpanelen en een polyesterdoek, laat je adviseren over de verschillende opties.

Bekijk sticker mogelijkheden

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen