Stickers

Vloerstickers, autostickers, raamstickers, muurstickers en etiketten: er zijn onwijs veel mogelijkheden met stickers. Hieronder bespreken we een aantal van onze mogelijkheden. Heb je iets anders in gedachte? Laat het ons dan zeker weten. Grote kans dat we het gewoon kunnen leveren!

Autosticker

Inmiddels hebben wij al vele autostickers ontworpen, gedrukt én geplakt! We zorgen voor het complete plaatje. Onze stickers zijn van hoge kwaliteit en vallen gegarandeerd lekker op!

Magneetsticker

Deze stickers zijn geschikt voor een metalen ondergrond en dus ideaal voor op voertuigen en machines. Benieuwd naar de mogelijkheden? We laten het je graag zien en geven advies.

Vinylsticker

Vinylstickers zijn in allerlei vormen en afmetingen te bestellen. Natuurlijk voorzien van jouw eigen, unieke ontwerp. Let wel op: deze stickers zijn alleen geschikt op een vlakke ondergrond.

Vloersticker

Vloerstickers zijn ideaal als bewegwijzering, maar ook om een interieur op te vrolijken. Zo krijgt jouw vloer snel en goedkoop een heel andere uitstraling, zonder dat je daarvoor de hele vloer hoeft te vervangen!

Raamsticker

Waarom een raamsticker? Een raamsticker kan verschillende functies hebben. Als versiering, om een boodschap te communiceren of de privacy te verhogen. 53 Graden Noord kan snel en goedkoop een persoonlijke raamstickers leveren.

Muursticker

Een sticker op een muur? Het lijkt niet logisch. Toch is het mogelijk. Wij maken gebruik van speciale muurfolie, die goed blijft plakken op beton, steen, stucwerk en tegels.

Asfaltsticker

Een vloersticker die ook geschikt is voor buiten? Ook dat is mogelijk! Deze outdoor vloerstickers worden ook wel asfaltstickers genoemd. Ze zijn geschikt voor beton, asfalt en vlakke straattegels. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Stickers op vel

Stickers op vel is een handige oplossing. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn gemakkelijk uit te delen. Handig voor promotie, als label of als finishing touch op een cadeau. Geheel naar eigen wens te maken!

Veiligheidssticker

Stickers spelen een belangrijke rol bij het aangeven en garanderen van veiligheid op kantoren, bij bedrijven, winkels en openbare ruimtes. De stickers die wij maken voldoen aan de veiligheidseisen. Informeer naar de mogelijkheden.

Stickers op rol

53 Graden Noord kan stickers op rol leveren. Geef je producten een unieke uitstraling met gepersonaliseerde stickers. Uiteraard verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Etiketten op rol

Een opvallend etiket is belangrijk voor het succes van jouw product. Deze etiketten kunnen wij leveren van verschillend materiaal. Moet het beschrijfbaar zijn? Dan kies je voor papier. Moet het etiket vooral lang meegaan? Dan heeft een sterker materiaal de voorkeur!

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen