Online marketing & internetbureau Amsterdam

Door: Peter
53 Graden Noord is een full- service reclamebureau in Amsterdam (en op Texel). Wij zien onszelf als creatief reclamebureau. We zoeken oplossingen voor reclamemateriaal, ontwerp, marketing(campagnes) en webdesign. Het kantoor in Amsterdam is verantwoordelijk voor online marketing en webdesign voor middelgrote bedrijven. Op Texel werken collega’s aan de ontwikkeling van huisstijlen en offline communicatie. Iedere medewerker heeft z’n eigen specialisme, wat onderdeel is van de gehele marketing- en communicatiestrategie van onze opdrachtgevers. In deze blog ga ik dieper in op online marketing, waar mijn collega´s in Amsterdam dagelijks mee bezig zijn.

Website laten bouwen?

Het maakt (bijna) niet meer uit wat voor bedrijf je hebt. Een website is niet meer weg te denken. Van een online visitekaartje tot een corporate website, wij realiseren het van a tot z. Met ons team van vormgevers en programmeurs in Amsterdam ontwikkelen we websites op maat. Van design tot technische realisatie van van landingspagina tot e-commerce oplossing. Ook de webhosting & domeinnaam registratie, zoekmachineoptimalisatie en strategie & concept verzorgen wij voor onze opdrachtgevers. Iedere website is uniek en zorgen wij voor conversies en leads. We bouwen bij 53 Graden Noord op een efficiënte wijze aan professionele websites en webshops. Daarbij houden we rekening met de mogelijkheden tot online marketing, zodat je daar optimaal gebruik van kunt maken.

Klein begonnen op Texel, uitgegroeid tot een landelijke speler in de internetmarketing…

Online marketing vanuit Amsterdam

Amsterdam is de ‘the place to be’ voor online marketing. Laat weten dat je bedrijf bestaat en schreeuw het van de ‘online’ daken. Ook wij laten ons zien, met ons kantoor in de hoofdstad. Gevestigd naast Station Sloterdijk werken wij dagelijks met ons team aan uitdagende marketingvraagstukken. Daarnaast heeft onze online zichtbaarheid er aan bijgedragen waar we nu staan; opdrachtgevers in heel Nederland (en zelfs Europa). Kunnen wij je helpen online succesvol te worden? Een succesvol bedrijf begint bij goede marketing. Want hoe goed je ook bent in je vak, je klanten moeten wel op de hoogte zijn en overtuigd worden. Ons reclamebureau in Amsterdam dus :), is een ideale partner voor jouw marketingcampagnes, wanneer je op zoek bent naar een pro-actieve club, die graag de touwtjes in handen heeft. Wij verzorgen:

En naast online marketingcampagnes, vertalen we dit ook naar offline uitingen. Denk daarbij aan creatieve vormgeving,copywriting en fotografie. Daarnaast ondersteunen we jouw social media strategie en zorgen dat jouw bedrijf ‘top-of-mind’ zit bij jouw (potentiële) horeca gasten of klanten. Oké, daar werken onze collega’s op Texel ook aan mee.

Gespecialiseerde collega’s

Wij zijn trots op onze collega’s. Noem ze geeks of nerds. Stuk voor stuk specialisten voor verschillende disciplines. En recent afgestudeerde collega’s leiden we zelf op, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen en onze kennis kunnen overdragen. Ons jonge team deelt een passie voor online. Omdat ons vakgebied continue in ontwikkeling is, zijn we nooit uitgeleerd. En ja, dan leer je ook van onze stagiairs.

Internetbureau Amsterdam

Het hebben van een website is stap 1, maar het zou leuk zijn als er ook bezoekers op komen. Wat is het doel van jouw website? Informeren, activeren, direct omzet verhogen, leads genereren of meer conversies? We richten ons altijd op conversies. Met alleen meer website bezoekers zijn we er namelijk nog niet. Wij gaan hiermee graag aan de slag.

24/7 bereikbaar

Nou ja… Bijna wel! Wij maken graag een Whatsapp groep aan, zodat we altijd dichtbij zijn. Bijvoorbeeld voor een last-minute actie, of simpelweg support. Daarnaast werken we niet standaard van 8.30 tot 17.30, maar branden de lichten op kantoor vaak ‘s avonds ook (en niet alleen vanwege de tafeltennistafel).

Afspraak in Amsterdam

Ben jij klaar voor de volgende stap? Is jouw marketingstrategie toe aan een upgrade, frisse blik of verhoging van je online rendement? Neem contact op met mijn collega en wie weet zie ik je snel op ons kantoor in Amsterdam (of misschien wel op Texel :)

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

02 mei 2024
Webshop met Texelse producten online
Deze week hebben we een Texelse mijlpaal behaald samen met VVV Texel!
20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!