Jouw unieke prints op een mooie achtergrond!

Door: Chantal
Die fijne vakantiefoto, een bijzonder ontwerp of een prachtig design. De mooiste prints verdienen toch alleen het beste? Wij kunnen deze prints voor je laten afdrukken. Op canvas, in een textielframe of op hout? Maak het extra speciaal en kies voor één van de onderstaande originele manieren!

Blackback

Zoals de naam al een beetje doet verklappen, is Backblack een doek met een zwarte achterzijde. Het doek is gemaakt van polyester en is ondoorzichtig en lichtblokkerend. De andere zijde bestaat uit een helder witte printzijde voor een optimaal printresultaat. Blackback staat prachtig in een textielframe!

Structex

Ben je op zoek naar een mooie stof? Structex heeft een hele natuurlijke uitstraling en een goede kwaliteit. De stof bevat veel structuur en geluiddempende eigenschappen. Het materiaal is wasbaar, strijkbaar en milieuvriendelijk. Ideaal voor doeken in stretchframes, kussens en banieren.

Plexiglas

Een andere optie is plexiglas. Ga je voor luxe, chique, oersterk én veelzijdig? Dan is dit materiaal erg geschikt. Handig: je kunt het materiaal zowel binnen als buiten gebruiken en het is bijna in elke vorm te frezen.

Butler finish

Dibond Butler Finish is een aluminium sandwichpaneel met een geborstelde toplaag. Dit materiaal is zeer geschikt voor enkelzijdig printen met full color of witte inkt. Leuk om foto’s of mooie beelden op te presenteren. De geborstelde toplaag geeft een chique effect aan dit paneel!

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!