Doeken & Banners

Doeken en banners zijn er in alle soorten en maten. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen van opvallende en sprekende doeken en banners. Benieuwd naar de mogelijkheden? Die bespreken we hieronder!

Heb je andere wensen? Neem even contact met ons op, grote kans dat we je kunnen helpen.

Skytube

Skytubes zijn bekend van het WK en andere sportevenementen. Deze luchtslangen zijn ideale blikvangers voor een opening, evenement of open dag. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kleuren.

Peesdoek

Een Peesdoek is een doek waarmee je eindeloos kunt variëren. Ze zijn gemakkelijk te vervangen, waardoor je in een handomdraai een nieuwe look creëert. De doeken zijn geschikt voor alle Textielframes.

Speakerdoek

Heb je geluiddoorlatende doeken nodig voor een evenement of festival? Klop dan even bij 53 Graden Noord aan! Wij bedrukken en leveren deze doeken geheel naar wens.

XL doek

Ook wanneer je op zoek bent naar een leverancier voor grote doeken, ben je bij ons aan het goede adres. Met deze extreem grote doeken, kan super snel een compleet gebouw worden voorzien van een print.

Spandoekframe

Een goed spandoekframe moet stevig en makkelijk te monteren zijn. Wij leveren frames voor ieder spandoek, voor zowel indoor- als outdoortoepassingen. Vraag naar de mogelijkheden.

Spandoek

Een spandoek is dé manier om een boodschap of merk onder de aandacht te brengen. Wij produceren sinds onze oprichting spandoeken in allerlei varianten. Een krachtige communicatie is verzekerd!

3D doek

Met een 3D doek val je zeker op! Ideaal wanneer je op zoek bent naar iets speciaals voor in een winkel, showroom of om op te vallen op een beurs. Natuurlijk kunnen we ook een mooi ontwerp maken.

Roll up banners

Een roll-up banner zet je eenvoudig op voor een presentatie, beurs, evenement of promotie. We bieden een keuze uit vier verschillende varianten en geven graag advies!

Beurswand

Verander de print in een Pop Up Beurswand of Balie per evenement, per beurs, per actie of per seizoen. Dankzij losse prints verander je jouw boodschap wanneer je wilt.

Canvasdoek

Een canvasdoek aan de muur: wie heeft het inmiddels nog niet? Deze trend is enorm populair en ideaal voor zowel particulieren als bedrijven. Er zijn nu ook mogelijkheden voor outdoortoepassingen.

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen