Frames & Displays

Jouw ontwerpen en ideeën komen pas echt goed tot recht in het juiste frame of display. Natuurlijk bieden we ook hier diverse oplossingen voor. Doe alvast wat inspiratie op met de voorbeelden en uitleg hieronder.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Laat het ons weten! Bijna alles is mogelijk.

Spandoekframe

Bij een mooi spandoek, hoort natuurlijk ook een mooi frame. Wij leveren frames die gemakkelijk te monteren zijn en een moderne look hebben. Vraag gerust naar de mogelijkheden: we adviseren graag!

Beursbalie

Wil je een balie om jouw producten goed te kunnen presenteren op een beur of evenement? Wij maken graag een mooi ontwerp en zorgen voor de levering. De balies zijn eenvoudig op te zetten en worden geleverd in een handige draagtas.

Beurswanden

Sta je binnenkort op een beurs? Dan mag een opvallende beurswand niet ontbreken. Dit is de basis van je stand, de wand waar je de rest van je stand omheen bouwt. Laat ons met je meedenken!

Stoepborden

Stoepborden zijn ideaal voor het presenteren van reclameposters. Ze trekken volop de aandacht en de afbeeldingen zijn gemakkelijk te wisselen. Je kunt dus eindeloos variëren met aanbiedingen!

Roll up banners

Roll-up banners zijn misschien wel de gemakkelijkste promotiedisplays. Wij hebben verschillende systemen en formaten. Meer weten? Neem contact met ons op.

Spandoekframe rond

Vind je de rechthoekige spandoeken niet origineel genoeg? Wij leveren ook ronde spandoekframes! Deze ronde buizenframes vallen lekker op en zijn er in verschillende formaten.

Ledframe

Wil je echt opvallen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een frame met verlichting? Krachtige verlichting in combinatie met scherpe prints: dan springt jouw creatie pas echt in het oog! Indrukwekkend en aantrekkelijk.

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen