Alle producten Dekbedovertrekken Kussenhoezen Wanddecoraties

Bedrukte kussenslopen

Een kussensloop zorgt niet alleen voor een goede bescherming van het hoofdkussen, maar maakt het daarnaast mogelijk om het bed mooi op te maken en jouw eigen stijl door te voeren in de slaapkamer. Kies voor een van onze kussenslopen en kussenhoezen met Texels thema en geniet het hele jaar door van het echte eilandgevoel in de slaapkamer. Onze kussenhoezen zijn goedkoop, van uitstekende kwaliteit en gemakkelijk en snel online te bestellen in diverse maten. Ga je voor een kussensloop met een romantische print, met een leuke tekst of een mooi patroon? Bekijk ook ons assortiment dekbedovertrekken en kies een mooi bijpassend dekbedovertrek.

Kussenhoes 'Schaapjes tellen'

Haal de Texelse schaapjes in huis met deze kussenhoes. Tel maar hoeveel het er zijn, dan val je vanzelf in slaap!

€19,50 Excl. btw

Meer Details

Kussenhoes 'Texelse vuurtoren'

De welbekende Texelse vuurtoren. Het uitzicht wat je hebt vanuit deze vuurtoren kunnen de meeste mensen alleen maar van dromen.

€19,50 Excl. btw

Meer Details

Kussenhoes 'Typisch Texelse uitspraken'

Echt Texelse kussenhoes met typisch Texelse uitspraken. Spreek jij al Texels?

€19,50 Excl. btw

Meer Details

Kussenhoes 'Vuurtoren en Texelaars'

Meer Texels dan dit kan haast niet. Wist u dat het Texelse schapenras 'De texelaar' wordt genoemd?

€19,50 Excl. btw

Meer Details

Kussenhoes 'Zee patroon Texel'

Met ruim 60km aan kust heeft Texel aan zee geen gebrek.

€19,50 Excl. btw

Meer Details

Kussenhoes 'Zonsondergang strand'

Een uitzicht om van te dromen, hoe de zon de zee in zakt vanaf de Texelse kust.

€19,50 Excl. btw

Meer Details

Mooie kussenslopen

Ben je op zoek naar een mooi kussensloop, kussenhoes of kussenovertrek in een leuk thema om met bed textiel een mooie stijl in je slaapkamer te creëren? Bekijk ons assortiment kussenhoezen en haal Texel de slaapkamer in. Onze kussenslopen in Texel thema zijn goedkoop en zowel geschikt voor indoor als voor outdoor gebruik. De kussenhoezen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en diverse varianten, kies bijvoorbeeld voor de romantische kussensloop, de modellen met tekst of een leuk patroon.

Kwaliteit kussenhoezen katoen

Onze kussenhoezen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van een kwalitatieve katoensoort: de high-end kwaliteit die je kent uit de woonwinkels. Deze is huidvriendelijk, voelt zacht aan en is soepel. Met onze luxe kussenovertrekken of kussenhoezen slaap je goed. Bekijk de verschillende soorten kussenslopen of maak een keuze op basis van de kleur van het overtrek dat je zoekt voor je dekbed.

Kussensloop met thema Texel                                  

Een kussenhoes op je bed zorgt niet alleen voor een goede bescherming van het hoofdkussen, maar maakt het daarnaast mogelijk om het bed mooi op te maken en jouw eigen stijl door te voeren in de slaapkamer. Onze kussenhoezen zijn uitgevoerd in een speciaal Texel thema. Ga je voor een vrolijke kussenhoes in een leuke kleur, met een grappige tekst of een mooi patroon? De kussenhoezen zijn in combinatie met onze Texel dekbedden ook leuk voor in de kinderkamer!

Scherpe prijs

Wij bieden kunnenslopen in diverse afmetingen. Bekijk ons leuke assortiment kussenslopen met Texel thema, kies jouw favoriete kussenhoes en bestel eenvoudig online tegen een scherpe prijs de kussenhoes waar je naar op zoek bent. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag en zorgen voor een vlotte aflevering bij jou thuis.

Bijpassend dekbedovertrek
Wil je extra beddengoed kopen dat matcht bij jouw kussensloop? Bekijk ook ons aanbod dekbedovertrekken en kies een mooi bijpassend dekbedovertrek.