Alle producten Dekbedovertrekken Kussenhoezen Wanddecoraties

Kerstpakketten bestellen

Op zoek naar een mooi eindejaarsgeschenk of kerstpakket voor je personeel of relaties? 53 Graden Noord biedt je het meest uitgebreide aanbod van originele kerstpakketten in allerlei soorten, maten en voor elk budget. Kies voor een kerstpakket met een bepaald thema, een kleursoort of zoek binnen een prijscategorie. Van chocolade kerstgeschenken, feestelijke flesjes bubbels en pakketten vol lekkernijen voor een goedgevulde ontbijttafel of uitgebreid kerstdiner. Bestel voor iedere collega een passend kerstpakket en geniet van lage prijzen en een snelle levering.

No Products Available

Een origineel kerstpakket voor je personeel

In onze webshop vind je kerstpakketten en relatiegeschenken voor elk budget. Een leuk en origineel kerstpakket of kerstcadeau voor je personeel of kerstgeschenk voor een relatie bestellen was nog nooit zo gemakkelijk: kies een cadeau dat bij je personeel past, in een bepaald thema, kleursoort of prijscategorie. Maak iemand blij met een mooi kerstcadeau. Kerst 2018 is immers dé tijd om je personeel en relaties te bedanken voor hun inzet of voor de fijne samenwerking.

Thema kerstpakketten

Wij bieden een groot assortiment thema kerstpakketten. Van chocolade kerstgeschenken, feestelijke wijn en bierpakketten en pakketten vol lekkernijen voor een goedgevulde ontbijttafel of uitgebreid kerstdiner. Ook hebben we kerstpakketten voor barbecue liefhebbers, pakketten voor bierliefhebbers, wijnpakketten of speciaal voor mannen of vrouwen. Kies een mooi kerstcadeau voor hem of juist voor haar. Ben je op zoek naar een kerstpakket in een bepaalde kleurstijl? In onze shop vind je mooie kerstcadeaus in bijvoorbeeld rood of juist zilver of goud gekleurde kerstpakketten.

Het perfecte kerstcadeau voor elk budget

In onze webshop vind je voor alle collega’s een kerstcadeau dat bij ze past. Wat voor kerstpakketten kies jij dit jaar? Voor elk budget hebben wij een leuk kerstcadeau. Bestel eenvoudig online via onze webshop. Wij leveren alle kerstpakketten wanneer jij wenst en zorgen voor een mooie feestverpakking bij elk kerstpakket. Online bestellen, vanuit je luie stoel of vanaf het werk was nog nooit zo gemakkelijk.