Recreatie Vakbeurs 2019

Door: Peter
Op 26, 27 en 28 november staan wij op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Dit is dé beurs op het gebied van toerisme en verblijfsrecreatie. Wij staan daar in samenwerking met Bookzo en GuestCompass en maken graag kennis met jou!

Maak kennis met 53 Graden Noord op stand 415

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons online reserveringssysteem, de mogelijkheden qua webdesign of online marketing? Of wil je gewoon eens kennismaken met ons bedrijf? Kom dan langs bij onze stand (415) in hal 3. Graag adviseren wij je over onze diensten en hoe jouw organisatie online succesvol wordt. Natuurlijk is een demonstratie van ons boekingssysteem mogelijk of demonstreren wij een case waarin Bookzo software geïntegreerd. De koffie staat klaar :)

Een afspraak met ons inplannen?

Wij nodigen je van harte uit om ons persoonlijk te ontmoeten. Als je op voorhand alvast een afspraak wilt inplannen, zodat we even de tijd voor je kunnen nemen, neem dan alvast even contact op met Peter. Hij zal 3 dagen aanwezig zijn op de beurs in Hardenberg.

De Recreatie Vakbeurs in Hardenberg

Op de Recreatie Vakbeurs komen alle facetten binnen de toeristische (verhuur) branche aan de orde met een diversiteit aan exposanten. Van dienstverlenende bedrijven, reserverings- en kassasystemen tot het inrichten van vakantiehuizen en entertainmentshows, alles komt aan bod op de recreatie Vakbeurs. Meer informatie over de Recreatie Vakbeurs.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!