Meesterwerken van Vermeer en Van Gogh in jouw interieur

Door: Anne
Aan de lange zomeravonden buiten op het terras is een einde gekomen en we verhuizen met z’n allen weer naar binnen. Kaarsjes aan, kop thee erbij, filmpje op de bank. Maar laten we eerlijk zijn; dat is toch zoveel fijner in een gezellige ingerichte woning! Ben jij die oude kussens en dat eeuwige behangetje ook helemaal zat? Hoogste tijd om wat gave eyecatchers aan jouw interieur toe te voegen!

Gratis kunstobjecten uit het Rijks
Het Rijksmuseum biedt, met zijn digitale Rijksstudio, gratis afbeeldingen uit de museumcollectie. Kies uit duizenden digitale kunstobjecten, die in hoge resolutie te downloaden zijn. Met de hippe afbeeldingen creëer je binnen no-time een geheel eigen stijl in jouw interieur. Kies voor een geheel meesterwerk als poster aan de muur of ga voor een mooi detail verwerkt in een kussen op de bank of in het dekbedovertrek. Alle beschikbare kunstobjecten kun je downloaden via de website van het museum. 

Bedrukte kussens, canvas, behang en meer!
Wij helpen je graag bij het ontwerpen van de opdruk, sturen je altijd een proefdruk toe en drukken de print op het door jou uitgekozen object. Wij drukken in eigen beheer en beschikken over professionele apparatuur. Kwaliteit staat altijd centraal! De digitale afbeeldingen kunnen door ons gedrukt worden op o.a. Airtex, kussens, canvas, textielframe, papier behang, tijdelijk behang. Noem maar op! Heb je een ander object of meubel in gedachten? Laat het ons weten, wij bieden je graag een gratis visuele proefdruk!
 

airtex-3.jpg     textielframe.jpg

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!