Posters

Posters: je ziet ze nog steeds dagelijks in ons straatbeeld. Dat is natuurlijk niet voor niets. Posters zijn ook vandaag de dag één van de bekendste en goedkoopste reclamemiddelen.

Dat posters echte eyecatchers zijn, wisten ze al in 1890. Toen verschenen de eerste posters, eerst alleen nog met tekst, later ook met afbeeldingen. Bij 53 Graden Noord hebben we veel ervaring met het maken van posters die écht werken.

Lichtbakposter

Reclame met verlichting maakt pas echt indruk! Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij die posters voor lichtbakken kan ontwerpen en leveren? Zoek dan niet verder! Wij adviseren graag over de mogelijkheden.

Poster

Al ruim een eeuw worden posters ingezet voor reclamedoeleinden. Wij kunnen elke poster geheel naar jouw smaak en wensen ontwerpen en leveren. Mat of glanzend, groot of klein: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Zelfklevende poster

Onze zelfklevende posters zijn voorzien van een sticker-lijmlaag. Hierdoor zijn ze eenvoudig te monteren. Zit hij toch niet goed? De posters zijn eenvoudig te verplaatsen en meerdere keren op te hangen. Ideaal dus!

Watervaste poster

Op zoek naar posters voor outdoor gebruik of gebruik in vochtige ruimtes? Geen probleem! Onze watervaste posters kunnen wel tegen een spatje. Ze zijn gemaakt van synthetisch materiaal en stoten daardoor water af.

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen