KUSzzz komt naar Texel

Door: Peter
Maatkussens kopen kan soms lastig zijn. Je weet niet precies waar je rekening mee moet houden, hebt er geen tijd voor of geen zin in. Ook bij het opmeten van stoelen en banken worden er regelmatig fouten gemaakt. Om dit te vermijden komen wij in week zes (7 & 8 februari) naar Texel om je terrasmeubels persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de kussens die je koopt ook precies passen.

Horecakussens zorgen voor de ultieme terrasbeleving

Het terras van je café, restaurant of hotel voorzien van aantrekkelijke horecakussens zorgt ervoor dat gasten comfortabel zitten en langer genieten van een hapje of een drankje. Kussens op loungebanken en terrasstoelen dragen bij aan de totale uitstraling en zorgen voor een gezellige sfeer op je terras. In onze fotogalerij vind je een veel voorbeelden van horeca kussens op maat gemaakt.

kuszzz-kussens.jpg

Waarom KUSzzz?

KUSzzz is dé specialist in horecakussens op maat. Met kussens op je terrasstoelen zorg je ervoor dat gasten sneller plaatsnemen en langer blijven zitten. Dit betekent meer omzet en terugkerende klanten. Onze terraskussens zijn waterafstotend, makkelijk te onderhouden en verkleuren niet in de zon. Dat maakt ze uitermate geschikt voor intensief gebruik op horeca terrassen. Ervaar ook onze unieke dienstverlening, maak daarom een vrijblijvende afspraak.

 • Zelf opmeten is niet meer nodig
  Wij komen vrijblijvend naar je toe om je terrasmeubilair persoonlijk op te meten.
 • Persoonlijk afgeleverd
  Als de kussens klaar zijn bellen we je op om een afspraak in te plannen. Horecakussens worden altijd persoonlijk afgeleverd.
 • Fotoreportage van je terras
  Nadat we de kussens bij je hebben afgeleverd maken we een professionele fotoreportage van je terras. Deze foto’s kun je gebruiken voor je website en online promotie op social media.
 • Twee jaar extra garantie op naden en ritsen
  Wij geven naast de 5 jaar fabrieksgarantie op stoffen, twee jaar garantie op naden en ritsen.
 • Opslagmogelijkheden
  Geen plaats om je kussens op te slaan? Kies er dan voor om ze bij ons op te slaan tot het moment dat je ze weer nodig hebt. We zorgen ervoor dat ze veilig worden opgeslagen. Tevens herstellen we kleine beschadigingen. Zo heb je er geen omkijken naar en zijn al je kussens weer pico bello in orde nog ruim voordat het nieuwe seizoen begint.

kuszzz-kussens-2.jpg kuszzz-kussens-3.jpg

53 Graden Noord is  al enkele jaren dealer van het merk KUSzzz. Wij denken mee over de kleurstelling van de kussens binnen de bestaande huisstijl, zorgen voor een leuke opdruk op de kussens en zijn eerste aanspreekpunt bij vragen en/of opmerkingen. Wel zo handig, alles onder één dak. Lees hier ook meer over KUSzzz

kuszzz-kussens-4.jpg

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

02 mei 2024
Webshop met Texelse producten online
Deze week hebben we een Texelse mijlpaal behaald samen met VVV Texel!
20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!