KUSzzz horecakussens

KUSzzz maakt horeca kussens op maat voor restaurants, café's, hotels en strandpaviljoens. Voor elke stoel en elk terras heeft het merk een passend kussen. De kussens van Kuszzz zijn comfortabel en weerbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik op terrassen.

53 Graden Noord is dealer van dit mooie merk. Graag bespreken we de mogelijkheden en helpen we je verder op weg. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

Horecakussens op maat

De kussens van KUSzzz worden op maat gemaakt, daarom is het mogelijk om de kussens volledig naar wens te ontwerpen. Denk hierbij aan materiaalkeuze, opdruk en hardheid van het kussen. De mogelijkheden zijn eindeloos, daarom lichten we je graag voor.

Loungekussens

Loungekussens op jouw terras? 53 Graden Noord levert weerbestendige loungekussens van het merk KUSzzz. De kussens zijn zeer geschikt voor buitengebruik op (steiger)houten meubels en/of rieten loungesets.

Terraskussens

Een comfortabel en gezellig terras creëren, doe je met mooie terraskussens. 53 Graden Noord levert waterafstotende kussens op maat, van het hippe merk KUSzzz. De kussens zijn geschikt voor elk terras.

Zitzakken

Veel bedrijven kiezen voor comfortabele en hippe zitzakken op het terras of in de kantine. Wij leveren comfortabele zitzakken voor zowel binnen en buiten. Alle zitzakken worden gemaakt van een waterafstotende stof en hebben een dubbele rits.

Bootkussens

Je boot leuk aankleden en tegelijkertijd comfortabel genieten? Met de waterafstotende bootkussens van KUSzzz kun je maximaal genieten op het water. Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij vertellen graag meer over de kussens van KUSzzz.

Caravankussens

In een caravan is comfort vaak erg belangrijk. Onze duurzame caravankussens ademen en bieden een uitstekende zit- en slaapcomfort. De hoezen worden gevuld met hoogwaardig schuim dat niet doorzit bij veelvuldig gebruik.

Hockers

Ben je op zoek naar bekleding voor hockers? KUSzzz is gespecialiseerd in het bekleden van hockers, poefen en voetenbankjes. De stoffen die worden gebruikt zijn weerbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen