Jouw Bedrijf in Google

Google wordt vaak gezien als de belangrijkste speler op internet. De zoekmachine en andere diensten van het bedrijf worden dagelijks door bijna iedereen (bewust of onbewust) gebruikt.

Hierdoor vormt Google een belangrijk platform voor potentiele klanten bij het vinden van een bedrijf. Staan jouw bedrijfsgegevens goed vermeld in Google? Met behulp van Google Mijn Bedrijf kun je ervoor zorgen dat je bedrijf optimaal naar voren komt in de zoekmachine. Wij helpen graag!

Google Mijn Bedrijf

Met Google Mijn Bedrijf wordt bedrijfsinformatie weergegeven op Google Zoeken, Maps en Google+. Goede recensies, foto’s en content zorgen ervoor dat je opvalt bij klanten die jouw bedrijf online bekijken. Dit kun je invullen zoals je zelf wilt, maar het vergt wel tijd en aandacht. Wil je optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van Google Mijn Bedrijf? Laat 53 Graden Noord helpen en adviseren!

SEO & SEA

Nog beter scoren in de zoekmachines van Google? Met behulp van SEO (trucjes die je zelf kunt toepassen) en SEA (advertenties) kun je hoger in de zoekresultaten komen en daardoor meer potentiële klanten bereiken.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!