Canvas Schilderij Schotse Hooglander in de vrieskou

€49,95 Excl. btw

Met zijn stevige hoorns, grootse formaat en ruige, harige vacht komt deze Schotse Hooglander wel even binnen in je interieur. Een canvas met een stoere look als deze geeft je industriële of landelijke interieur net even die frisse touch die het nodig heeft. Een kunstzinnige oplossing voor in iedere woning, winkel of kantoor. Leuk weetje voor Texel liefhebbers: de foto is geschoten midden in het bos van Texel, waar het flink koud was. Een behaaglijk plaatje om naar te kijken vanaf de warme bank.

De foto is gemaakt door Justin Sinner.

Levertijd: 4-5 werkdagen

Niet op voorraad

Uitgebreide omschrijving

Canvasdoek
Het is al jarenlang de klassiekers onder de wanddecoratie: een canvasdoek. Terecht, want op het matte canvas komt ieder beeld goed tot zijn recht. Het materiaal van 100% katoen geeft je kunstwerk een natuurlijke look. Zo bevatten de beelden dezelfde oneffenheden als het originele schilderij. Het lijkt wel the real deal! Fijne bijkomstigheid van canvasdoek: dankzij de relatief lage prijs kun je geregeld een nieuw exemplaar bestellen die past bij je interieur.

Eenvoudig op te hangen
Het schilderij wordt geleverd met groef in het frame zodat je het direct op een spijker kunt hangen en met twee tandhangers die optioneel gemonteerd kunnen worden.

Milieuvriendelijk en duurzaam
De inkt van de print is milieuvriendelijk en reukloos. Het doek wordt strak gespannen op een duurzaam houten frame van 18 mm dik.

Met B1-brandcertificering
Dit canvas heeft een B1-brandcertificering wat betekend dat het canvas moeilijk ontvlambaar is en brandvertragend werkt.