Canvas Schilderij Aalscholver op palen

€49,95 Excl. btw

Een klein beetje Texel in huis of gewoon gek op de natuur? Een canvasdoek als deze geeft op een unieke manier sfeer aan iedere ruimte. Een kunstzinnige oplossing voor in iedere woning, winkel of kantoor. ‘Aalscholver op palen’ is een heerlijk uitzicht over het water bij de Cocksdorp op Texel. De Aalscholver warmt zijn vleugels in de vroege ochtendzon. Wie wordt daar niet ontspannen van?

De foto is gemaakt door Justin Sinner.

Levertijd: 4-5 werkdagen

Uitgebreide omschrijving

Canvasdoek
Het is al jarenlang de klassiekers onder de wanddecoratie: een canvasdoek. Terecht, want op het matte canvas komt ieder beeld goed tot zijn recht. Het materiaal van 100% katoen geeft je kunstwerk een natuurlijke look. Zo bevatten de beelden dezelfde oneffenheden als het originele schilderij. Het lijkt wel the real deal! Fijne bijkomstigheid van canvasdoek: dankzij de relatief lage prijs kun je geregeld een nieuw exemplaar bestellen die past bij je interieur.

Eenvoudig op te hangen
Het schilderij wordt geleverd met groef in het frame zodat je het direct op een spijker kunt hangen en met twee tandhangers die optioneel gemonteerd kunnen worden.

Milieuvriendelijk en duurzaam
De inkt van de print is milieuvriendelijk en reukloos. Het doek wordt strak gespannen op een duurzaam houten frame van 18 mm dik.

Met B1-brandcertificering
Dit canvas heeft een B1-brandcertificering wat betekend dat het canvas moeilijk ontvlambaar is en brandvertragend werkt.