Felicitaties

Geweldig, gefeliciteerd voor het hele team. 53 graden Noord Samen maken jullie de mooiste dingen. ieder in zijn creativiteit en kracht. Ga zo door, en geniet van de heerlijke ruimte aan de Spinbaan.
Annemiek & Arnold Langeveld
Werkelijk respect voor het geen wat jullie twee voor elkaar gebokst hebben. Ik vind het super knap. Gewoon een mooi doel en visie en er voor gaan. En hal heel snel wisten jullie dat je het allemaal niet alleen kan en dat je daarvoor een geweldig team moet opbouwen en ook dat is jullie gelukt. Ik wens jullie heel veel plezier in de leuke speeltuin waar jullie werkzaam zijn. En natuurlijk veel creativiteit, een gezonde visie en een ijzersterke missie. Hup Hup op naar de volgende 5 jaar
Willem-Johan Bakker
Van harte met deze mijlpaal in jullie mooie nieuwe eigen pand. Goede zet en getuigd van echt ondernemerschap. Dat wij nog vele jaren mogen samenwerken met elkaar en veel leuke dingen bedenken.
Dave
ik wens jullie n heel mooi feest!
sandra kloezen
Geweldig mannen, top prestatie!!
Melvin Kikkert
Peter, Chris en medewerk(st)ers, Van harte succes gewenst met jullie bedrijf en een mooie "feest"dag! Met vriendelijke groet, Liesbeth Veenema-Witte
Liesbeth Veenema-Witte
Ik wil jullie in elk geval heel hartelijk feliciteren. In no time hebben jullie een prachtig bedrijf neergezet. Weet nog niet zeker of we langs kunnen komen, maar wie weet. Heel veel succes voor de toekomst! Jac en Ruud.
Jacqueline
Succes
Stephan hin
Gefeliciteerd!
Adri
53 graden noord
53 graden noord