De mogelijkheden van ons reserveersysteem laten wij graag aan u zien middels onze demo website www.53gradennoord.nl/bs. Wij hebben een website gemaakt voor het niet bestaande ‘Hotel Ruimzicht’. Hierop kunt u snel en gemakkelijk zien wat er mogelijk is met het reserveersysteem van 53 Graden Noord en hoe het eruitziet.

Online boeken

Via het blokje ‘online boeken’ aan de linkerkant van de website kunt u eenvoudig een reservering maken. U voert de door u gewenste datum in en kiest het aantal nachten en personen. Vervolgens ziet u de mogelijkheden en prijzen voor de geselecteerde periode.

Boeken via ‘kamers’

Het is ook mogelijk om eerst de kamertypes te bekijken en vervolgens het kamertype van uw wens te reserveren. Ga naar ‘Kamers' en kies voor ‘Kamer Standaard’ of ‘ Kamer Deluxe’. Hier kunt u eerst rustig bekijken of de kamer aan uw wensen voldoet. Bekijk de algemene beschrijving, de foto’s en de beoordelingen. Wilt u boeken? Bekijk meteen de beschikbaarheid en reserveer de kamer!

Interesse?

Er is een uitgebreid beheersysteem om de bezetting, voorraad, prijzen en opties te bewerken. Hiervoor logt u in op uw website en is volledig geïntegreerd in uw CMS. We geven graag een demonstratie van ons CMS. Bent u enthousiast geworden na het zien van onze demo website? Maak een afspraak of kom langs op ons kantoor om de mogelijkheden verder te bespreken!

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen