Vlaggen

Een vlag is een vlag, zou je denken. Niets is minder waar. Vlaggen voor promotiedoeleinden zijn er in allerlei soorten en maten. Wij geven graag advies en laten zien wat er allemaal mogelijk is. Alvast een aantal opties zien? Lees hieronder verder!

Indien gewenst maken we eerst een mooi ontwerp.

Baniervlaggen

Baniervlaggen zijn een echte eyecatcher voor je bedrijf. Deze staande modellen hebben een groot oppervlak, waardoor ze lekker opvallen. Niet voor niets worden dit ook wel logovlaggen of reclamevlaggen genoemd.

Gevelvlag

Wij bedrukken ook gevelvlaggen. Zoals de naam al verklapt, is dit een rechthoekige vlag die je gemakkelijk aan een gevel kunt bevestigen. Zo is jouw gevel binnen een handomdraai vrolijk én een visitekaartje.

Beach flags

Beachflags zijn ideaal voor promotie tijdens evenementen, beurzen, concerten of een open dag. Maar voor een winkel of strandtent komen deze vlaggen goed uit. Wij zorgen voor een goede kwaliteit tegen een lage prijs!

Kioskvlag

Dit model vlag kent eigenlijk meerdere benamingen. Wij noemen het een kioskvlag, maar ook ijscovlag of driehoeksvlag worden vaak gebruikt. Zeer geschikt voor ijswagens, marktkramen en winkels!
texelhopper.nl
53 Graden Noord zorgde voor een unieke huisstijl, realiseerde de website en levert divers drukwerk en promotiemateriaal.
vredesteintexel.nl
Een moderne website die gebruikmaakt van ons handige reserveersysteem. Ons reserveersysteem is commissie vrij en biedt veel mogelijkheden.
excellus.nl
Voor Excellus hebben wij een eigentijdse website gemaakt. We verzorgen divers drukwerk en ondersteunen het bedrijf bij de marketing en communicatie.
texelsedranken.nl
Voor Texelse Dranken hebben wij een webshop ontwikkeld. De webshop werkt gebruiksvriendelijk voor zowel bezoekers als eigenaar.

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen