Bedrukte tassen

Sinds 1 januari 2016 mogen winkeliers en andere bedrijven geen plastic tasjes meer weggeven. Voor een plastic tasje moet nu een vergoeding worden gevraagd aan de klant.

53 Graden Noord kan diverse soorten tassen en shoppers bedrukken met jouw unieke opdruk. Kies je voor een wat luxere tas? Grote kans dat klanten deze gaan hergebruiken, wat jouw weer reclame oplevert!

Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Papieren draagtassen

Papieren tassen zijn er in diverse afmetingen en uitstralingen. Van luxe tot basic: de tassen zijn geschikt voor elk budget. Ben je op zoek naar handige papieren snacktassen? Dat is ook geen probleem! Informeer naar onze mogelijkheden.

Plastic tassen

Plastic tassen kunnen wij leveren met elke gewenste opdruk. Van basic plastic tassen tot luxe plastic tassen en van plastic rugtassen tot plastic paraplutassen: de mogelijkheden zijn divers. We geven graag meer informatie over de plastic tassen die wij leveren.

Herbruikbaar

Herbruikbare tassen zijn een uitstekend marketingmiddel! Wanneer je een mooie kwaliteitstas mee geeft aan jouw klanten, is er een grote kans dat ze deze gaan gebruiken. Dat levert natuurlijk weer fijne reclame op.

Koeltassen

Een dagje naar het strand, een picknick in het park of een lange autorit: koeltassen zijn zeer geliefd. Wij kunnen koeltassen voorzien van jouw eigen, unieke opdruk. Gegarandeerd dat jouw koeltas veelvuldig gebruikt zal worden door klanten!

Luxe draagtassen

Ook luxe draagtassen behoren tot de mogelijkheden. Wat dacht je van shoppers met een croco reliëf, een sailor bag of een bowlingtas. Ook kunnen wij handige accountants bags leveren om documenten, een laptop of tablet en mappen op te bergen.

Kledinghoezen

Iedereen wil zijn of haar kleding natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Een fijne service dus om jouw klant een kledinghoes mee te geven bij dat mooie jurkje of pak. Wij leveren kledinghoezen in verschillende kleuren, met een opdruk naar wens.

Milieuvriendelijke tassen

Voor veel traditionele draagtassen kunnen wij ook een milieuvriendelijk alternatief leveren. Papieren tassen met het FSC-keurmerk, afbreekbare plastic tassen, bamboe tassen en gerecyclede tassen: de mogelijkheden zijn divers.

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen