Horeca drukwerk

Heb je een restaurant, café, hotel of andere horecazaak? Van menukaarten tot bestekzakjes en van placemats tot bedrijfskleding: wij leveren diverse producten speciaal voor de horeca.

De producten hieronder geven een indicatie van wat wij kunnen verzorgen. Heb je een andere wens? Leg je idee gerust bij ons neer, de kans is groot dat we je kunnen helpen!

Bedrukte glazen

Wil je unieke glazen, met jouw logo of persoonlijke boodschap? Dat kan! Wij kunnen verschillende soorten glazen voorzien van een opdruk naar wens. We bespreken graag de mogelijkheden.

Menukaarten

Wij kunnen menukaarten drukken in diverse soorten en maten. Veelal wordt er gekozen voor een zwaarder papiersoort met een folie. Deze zijn waterbestendig en gemakkelijk af te nemen met een vochtig doekje.

Bedrukte bestekzakjes

Maak jouw tafel helemaal af met dubbelzijdig, fullcolor bedrukte bestekzakjes. Het gevouwen servet dat er bij in zit, is in vele kleuren leverbaar. Het bestek is makkelijk in het mapje bij te schuiven.

Bedrukte servetten

Een servet met een logo of persoonlijke boodschap: dat maakt het natuurlijk net wat specialer! Wij leveren deze servetten tegen een lage prijs en maken desgewenst ook een mooi ontwerp.

Vlaggen

Doordat wij het ontwerp, de productie én afwerking van vlaggen in eigen beheer doen, is eigenlijk alles mogelijk. Een speciaal formaat, specifieke wensen: jij vraagt, wij maken.

Autobelettering

Inmiddels hebben wij al vele autostickers ontworpen, gedrukt én geplakt! We zorgen voor het complete plaatje. Onze stickers zijn van hoge kwaliteit en vallen gegarandeerd lekker op!

Wandbekleding

53 Graden Noord werkt regelmatig met Airtex®. Dit is de perfecte oplossing om wanden te bekleden. Goedkoper dan traditioneel behang, eenvoudig aan te brengen en van goede kwaliteit! We laten graag een voorbeeld zien.

Spandoeken

Een spandoek is dé manier om een boodschap of merk onder de aandacht te brengen. Wij produceren sinds onze oprichting spandoeken in allerlei varianten. Een krachtige communicatie is verzekerd!

Beachflags

Beachflags zijn ideaal voor promotie tijdens evenementen, beurzen, concerten of een open dag. Maar voor een winkel of strandtent komen deze vlaggen goed uit. Wij zorgen voor een goede kwaliteit tegen een lage prijs!

Stoepborden

Stoepborden zijn ideaal voor het presenteren van reclameposters. Ze trekken volop de aandacht en de afbeeldingen zijn gemakkelijk te wisselen. Je kunt dus eindeloos variëren met aanbiedingen!

Bedrukte kleding

Wij leveren werkkleding van bekende merken. Voor bijvoorbeeld de horeca hebben wij kleding van hoge kwaliteit en met veel comfort. Uiteraard kunnen wij deze kleding voorzien van jouw logo of persoonlijke opdruk.

Creativiteit nodig?

Heb je interesse in één of meer van onze diensten? Neem contact met ons op! We kijken graag waarmee we je kunnen helpen.

Vraag gratis offerte aanOfferte aanvragen