Sponsoring

53 Graden Noord sponsort graag leuke initiatieven en bijzondere bedrijven.

Texel Culinair

Voor hét culinaire evenement op Texel, Texel Culinair, hebben wij diverse promotiematerialen ontworpen en geleverd. Texel Culinair is een gezellig evenement dat plaatsvindt in De Koog in september. Texelse restaurants presenteren op Texel Culinair diverse kleine hapjes. Bezoekers kunnen muntjes (Kôgertjes) kopen en de hapjes daarmee betalen. Tijdens het evenement zijn er diverse activiteiten en is het vooral heel gezellig!

Lokale voetbalclubs

53 Graden Noord sponsort alle voetbalclubs op Texel. Bij ZDH, SV de Koog, SV Oosterend en Texel '94 hangen langs de velden een mooi 53 Graden Noord reclamebord en voor de verenigingen hebben we diverse bedrukte kleding geleverd, voor zowel senioren- als jeugdteams.

Jazz on the Waves

jazz-on-the-waves.jpgOp 7,8 en 9 juni vindt in Den Hoorn het Jazz on the Waves festival plaats. Het schilderachtige dorpje Den Hoorn zal tijdens dit weekend helemaal in het teken van Jazzmuziek staan. Er zijn ontzettend veel optredens van hoog niveau. Onder andere Jungle by Night, Han Bennink, Susanne Alt en Gare De Nord gaan lekker swingen op het eiland. 53 Graden Noord is trotse sponsor van dit mooie evenement! We hebben onder meer spandoeken met frames, T-shirts met opdruk, bedrukte lanyards en beachflags geleverd voor dit swingende festival.

AJTexel

Binnenkort wordt de nieuwe website van Agrarische Jongeren Texel gelanceerd. Dit is een vereniging die zich in zet voor de belangbehartiging van de jonge boeren op Texel in de leeftijd van 18 tot 35 jaar. Een website mocht natuurlijk niet ontbreken. 53 Graden Noord is trotse sponsor van dit leuke initiatief.

Op de website is al het nieuws te volgen van de activiteiten en gebeurtenissen rondom AJT. Benieuwd naar de visie en het beleid van AJT? Neem eens een kijkje op de website.

AED Texel

Sinds 2012 kent Texel het AED Burgernetwerk Texel. Dit netwerk is opgericht om mensen die worden getroffen door hartfalen zo snel mogelijk hulp te bieden. Bij 53 Graden Noord waren we zo enthousiast, dat we AED Texel besloten te steunen. Wanneer de meldkamer achter het alarmnummer 112 hoort dat iemand op het eiland door hartfalen is getroffen, wordt zoals gebruikelijk de ambulance ingeschakeld. Daarnaast worden vrijwilligers van het netwerk die zich in de nabijheid van het slachtoffer bevinden gealarmeerd via een SMS-je. Zij worden gevraagd om meteen naar het slachtoffer te gaan om met de reanimatie te beginnen. Ook krijgen ze te horen waar de dichtstbijzijnde AED is.

Roparun Texel

Drie jaar geleden werden er door enkele hardlopers op Texel plannen gemaakt om met een Texels team deel te nemen aan de Roparun (estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam). Op Zaterdag 26 mei 2012 mocht het eerste team ook daadwerkelijk mee doen aan de eenentwintigste Roparun. Daar komt heel wat bij kijken. Een team bestaat uit minimaal acht lopers, vier fietsers, chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Zo'n initiatief kan natuurlijk niet bestaan zonder sponsors. 53 Graden Noord is blij op deze manier een steentje bij te dragen aan de website van Roparun Texel.

VanVoor Texel

Op zaterdag 22 september werd in de Stayokay in Den Burg de Van Texel Voor Texel Ondernemersbeurs gehouden. Natuurlijk was ook 53 Graden Noord daarbij aanwezig. Wij zijn van mening dat zaken doen op Texel betekent dat je moet samenwerken met andere ondernemers. Daarom is het belangrijk dat je elkaar leert kennen en elkaar daar waar nodig ook probeert te helpen. Om het initiatief van de beurs te steunen sponsort 53 Graden Noord 'Van Texel Voor Texel'.

HavenVistijn

Het HavenVIStijn in Oudeschild is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot en gezellig evenement. Daar hoort natuurlijk een website bij! Daarom heeft 53 Graden Noord een frisse website ontworpen die het evenement nog meer kleur geeft. Bij 53 Graden Noord vinden wij het havenVistijn zo'n leuk initiatief, dat we het evenement sponsoren.