Wij blijven mooie dingen maken!

Door: Peter
Niemand kan het ontgaan zijn; de impact van het Corona virus is enorm. Wij nemen als kantoor een aantal maatregelen. Met deze maatregelen hopen we bij te dragen om de verspreiding van het virus te beperken of vertragen.

Wij blijven bereikbaar!
We willen fysiek contact tot een minimum beperken. Onze voorkeur gaat daarom uit naar communicatie per e-mail of telefonisch. Onze medewerkers in Amsterdam werken vanuit huis, de technische hulpmiddelen zijn daarvoor beschikbaar. Ons kantoor op Texel is wel geopend. We houden rekening met de algemene voorzorgsmaatregelen; we houden afstand van elkaar en letten extra op hygiëne. 

Werkzaamheden
Onze productie loopt op rolletjes, wij verwachten geen extra vertragingen of langere levertijden voor jouw bestelling(en). Op dit moment geven ook de bezorgdiensten aan dat zij zoals gebruikelijk de pakketten bezorgen. Indien gewenst bezorgen we orders ook kosteloos bij je af. Ook het ontwikkelen van websites en marketingactiviteiten gaan onverminderd door. 

Service
Onze normale openingstijden blijven van kracht. Op maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 tot 12.30 uur en 13.30 tot 17.30 uur bereikbaar. We gaan er vanuit dat we onze service kunnen blijven waarmaken zoals je van ons gewend bent!

We wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe in deze bijzondere tijden.

Team 53 Graden Noord

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

25 mei 2023
Membrs ledensysteem is live!
Na bijna een jaar onderzoeken en programmeren, hebben wij in Q1 het ledensysteem Membrs opgeleverd. Het ledensysteem voor verenigingen in ...
10 mei 2023
Beachvlag, gevelvlag of wellicht een banier? Zo kies je de ideale vlag voor bij jouw bedrijfspand
Het is geen toeval dat vlaggen al in de middeleeuwen intensief in gebruik waren en dat vandaag de dag nog steeds zijn. Vlaggen trekken de ...
26 april 2023
Ook in het laagseizoen je restaurant elk weekend volgeboekt? Zo pak je dat aan!
Als horecaondernemer heb je natuurlijk het liefst dat elke maand net zo druk is als de traditioneel drukke decembermaand. De realiteit ligt ...