Wij blijven mooie dingen maken!

Door: Peter
Niemand kan het ontgaan zijn; de impact van het Corona virus is enorm. Wij nemen als kantoor een aantal maatregelen. Met deze maatregelen hopen we bij te dragen om de verspreiding van het virus te beperken of vertragen.

Wij blijven bereikbaar!
We willen fysiek contact tot een minimum beperken. Onze voorkeur gaat daarom uit naar communicatie per e-mail of telefonisch. Onze medewerkers in Amsterdam werken vanuit huis, de technische hulpmiddelen zijn daarvoor beschikbaar. Ons kantoor op Texel is wel geopend. We houden rekening met de algemene voorzorgsmaatregelen; we houden afstand van elkaar en letten extra op hygiëne. 

Werkzaamheden
Onze productie loopt op rolletjes, wij verwachten geen extra vertragingen of langere levertijden voor jouw bestelling(en). Op dit moment geven ook de bezorgdiensten aan dat zij zoals gebruikelijk de pakketten bezorgen. Indien gewenst bezorgen we orders ook kosteloos bij je af. Ook het ontwikkelen van websites en marketingactiviteiten gaan onverminderd door. 

Service
Onze normale openingstijden blijven van kracht. Op maandag t/m vrijdag zijn we van 08.30 tot 12.30 uur en 13.30 tot 17.30 uur bereikbaar. We gaan er vanuit dat we onze service kunnen blijven waarmaken zoals je van ons gewend bent!

We wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe in deze bijzondere tijden.

Team 53 Graden Noord

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!