Werken op een Eiland

De afgelopen tijd zijn we druk geweest met het vernieuwen en verbeteren van de website Werken op een Eiland. De website is getest en voorzien van handige functies en diverse mogelijkheden.

Bedrijven plaatsen hun vacature op www.werkenopeeneiland.nl en vinden het personeel dat ze zoeken, werkzoekenden hebben de keuze uit tientallen leuke vacatures.

  • Tijdelijke medewerkers
  • Freelancers
  • Vaste medewerkers
  • Stagiaires

Vacature plaatsen

Maak nu gebruik van het platform Werken op een Eiland om het juiste personeel te vinden. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wilt u dat uw vacature in de spotlights komt te staan? Dat kan met onze extra opties (exposures). Deze kunt u vinden bij ‘mijn account’.

Een aantal mogelijkheden:

  • Het upgraden van uw bedrijfsprofiel met foto’s, logo, websitevermelding en een contactformulier (direct contact!) > Voorbeeld
  • Het uitlichten van uw vacature op de homepagina > Voorbeeld
  • Het uitlichten van uw bedrijf op de homepagina of via een banner > Voorbeeld

Betalen met credits

Wilt u gebruikmaken van de extra opties en upgrades? Dat kan met behulp van credits. Credits kunt u gemakkelijk aanschaffen via de website en afrekenen via iDeal.

Interesse?

Wij nodigen u graag uit om onze website www.werkenopeeneiland.nl te bekijken. Hier vindt u alle benodigde informatie. We doen er alles aan om u zo snel mogelijk aan het juiste personeel te helpen.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!