Videolux in een nieuw jasje!

Eind september hebben we het logo van Videolux gerestyled naar een strak en modern design. Om de nieuwe look and feel door te trekken in andere uitingen, begonnen we daarna met het ontwerpen en realiseren van de nieuwe website.

De nieuwe website van Videolux staat inmiddels online! Deze mobielvriendelijke website heeft een duidelijke structuur met veel ruimte voor het portfolio. De laatste producties van Videolux worden al weergegeven in het portfolio, binnenkort zal het complete portfolio worden toegevoegd.

Videolux

Videolux is een allround videobedrijf op Texel dat uiteenlopende producties voor diverse doeleinden maakt. Videomarketing gaat een steeds belangrijkere rol spelen in de online wereld. Waar traditionele media steeds meer waarde verliezen, wint video terrein bij consumenten. Dit vanwege de toenemende snelheden van het internet, betere apparaten (bijvoorbeeld mobiele telefoons) en de veranderende behoefte van de consument.

Voordelen van video op je website

  • Bezoekers blijven langer hangen op een website met video.
  • Video is goed voor SEO: met video op je website, maak je meer kans om hoger in de zoekresultaten te verschijnen.
  • De kans tot aankoop van een product of dienst is groter met een video.
Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!