Veilige oplossing op maat: Persoonlijke mondkapjes

Door: Roos
Mondkapjes compleet in stijl van jouw organisatie. 53 Graden Noord ontwerpt en levert unieke beschermingsmiddelen die je onderscheiden.

Mondkapjes in het dagelijks leven

Mondkapjes worden steeds meer het nieuwe normaal en zijn in het straatbeeld de komende maanden nog niet weg te denken. In situaties waar afstand houden of fysiek contact vermijden niet altijd mogelijk is, zijn mondkapjes een veilige (en soms ook verplichte) oplossing. Deze maatregelen zijn binnen veel organisaties de realiteit. 53 Graden Noord biedt de mogelijk om jouw bedrijf, club of vereniging van het gross te onderscheiden met een mondkapje met uniek ontwerp.

Mondkapjes op maat

De eerste keuze die gemaakt dient te worden is het model. Ga je voor het standaardmodel met twee lagen 140 g/m2 polyester, kies je voor het stevigere premiummodel met 205 g/m2 polyester stof? Vervolgens gaan wij aan de slag met een ontwerp op maat, volledig naar  wens. Laat het mondkapje aansluiten op de huisstijl van jouw bedrijf, of maak een statement met een opvallende kleur of tekst.

Herbruikbare mondkapjes

De door 53 Graden Noord geleverde mondkapjes zijn geen medische mondkapjes, maar wasbare maskers van stof. Hierdoor zijn ze een duurzaam alternatief op de wegwerpvariant, dat scheelt kosten en straalt een stabiel beeld uit naar de klant.

Uniek ontwerp

Een aantal van onze klanten zijn je al voorgegaan! Bekijk de reeds geleverde mondkapjes met uniek ontwerp in ons portfolio.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!