Twee nieuwe krachten

Op maandag 5 september was het zover, een nieuwe lichting met stagiaires. Om 8:30 meldden zij zich op het kantoor te Amsterdam. Na handen te hebben geschud met het team was het tijd om de computers gereed te maken voor gebruik. De eerste dag was aangebroken!

Zoals in de titel te lezen is, wat komen de stagiaires nu eigenlijk doen? Zij stellen zich in het kort voor en vertellen wat meer over de bedoeling van hun verblijf.

Naam: Mike

Leeftijd: 21 jaar

School: Hogeschool van Amsterdam, Domein Economie & Management (HBO)


Opleiding: Commerciële Economie (Bachelor)

Hobby’s: Voetballen, uitgaan, reizen en gamen

Wat ga ik hier doen: Na 3,5 jaar op de opleiding Commerciële Economie te hebben gezeten, is het tijd voor het laatste half jaar. In dit laatste halve jaar moet ik mijn scriptie schrijven, de sleutel die het slot moet openen, het slot wat mij weerhoudt van dat diploma.

Tijdens de 5 maanden dat ik hier mijn scriptie ga schrijven ga ik mij bezighouden met een klanttevredenheidsonderzoek dat betrekking heeft op Google AdWords campagnes. Naast mijn scriptie hoop ik ook veel ervaring op te doen in het bedrijfsleven, maar ik weet zeker dat ik daarvoor op de juiste plek zit!


Naam: Stijn

Leeftijd: 22 jaar

School: Mediacollege Amsterdam (MBO)

Opleiding: Desktop Publisher (Niveau 3)

Hobby’s: BMX ‘en, grafisch ontwerpen en websites bouwen

Wat ga ik hier doen: Ik studeer op het moment aan het Media College te Amsterdam. Hier volg ik de opleiding DTP, oftewel Desktop Publisher op niveau 3.

Daarnaast zit ik nu in het laatste jaar van mijn opleiding, het jaar dat gericht is op het stage lopen bij een bedrijf. Wat ik graag doe is websites maken, zodoende ben ik bij 53 Graden Noord terecht gekomen. Bij 53 Graden Noord hoop ik mijn developer ervaring uit te breiden.

Tijdens het jaar dat ik hier zit ga ik onder andere aan een website werken die ik vanaf het begin zelf op moet bouwen. Ik ben al bezig met het ontwerp van de website in photoshop en die kan ik vervolgens later uit gaan werken tot een goed werkende website!

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!