Twee nieuwe collega's

Door: Peter
Ons team is uitgebreid met 2 kakelverse stagiairs. Dirk Kalverboer (22) en Simone Nicolai (22) komen ons het aankomende halfjaar versterken. Ze stellen zich graag voor!

Mijn naam is Dirk Kalverboer (22) en ben tweedejaars student aan de opleiding ‘communicatie’ op Hogeschool Inholland in Diemen. Vanaf 30 januari loop ik de komende vijf weken, iedere maandag en dinsdag stage bij 53 Graden Noord, waarbij ik iedere maandag werkzaam zal zijn op Texel en iedere dinsdag in Amsterdam.


Sommige van jullie zouden mij wellicht kennen van mijn stage twee jaar terug bij de Texelse Courant. Tijdens mijn stage bij 53 Graden Noord zal ik mij bezig gaan houden met het schrijven van blogs voor TexelVrienden en voor het bedrijf: 53 Graden Noord zelf. Vorig jaar heb ik een dagje met Peter meegelopen in Amsterdam en toen sprak dit bedrijf mij zo erg aan dat ik hier heel graag wilde stage lopen. Ik heb enorm veel respect voor wat zij hebben neergezet met dit bedrijf en ik denk dat zij mij nog meer zouden kunnen leren om zo succesvol mogelijk te worden.

Ik kijk ontzettend uit naar de tijd die komen gaat en ik hoop mezelf hier te verbeteren in mijn communicatieve vaardigheden en schrijfvaardigheden, zodat ik straks met nog meer goede kennis mijn opleiding kan vervolgen.

En dan is de beurt aan mij om mezelf even voor te stellen. Mijn naam is Simone Nicolai, 22 jaar, woon in Dokkum en op Texel en ben laatstejaars Communicatie studente aan de NHL Stenden in Leeuwarden.
30 januari ben ik met mijn afstudeerstage bij 53 Graden Noord begonnen en hier zal ik dan ook tot en met 16 juni te vinden zijn. Tijdens mijn stage zal ik mij bezig gaan houden met mijn afstudeeronderzoek. Kort gezegd, dit zal gaan over hoe communicatie eraan kan bijdragen dat meer mensen naar Texel toe komen om hier te gaan werken. Verder zal ik mij deze periode met veel verschillende taken en projecten bezig gaan houden.

Juni 2021 ben ik bij de Jumbo op Texel gaan werken en eerst was het de bedoeling dat ik hier alleen in de zomer zou blijven. Maar ja, hoe gaat dat, het bleek hier erg gezellig te zijn, ik kende al wat mensen, maakte snel nieuwe vrienden, deed nieuwe contacten op en voordat ik het wist waren we 2023, was ik hier nog steeds te vinden en wilde ik hier voorlopig ook niet weg. Jullie kunnen mij dan ook misschien van de Jumbo herkennen.

Texel is dan ook een van de redenen dat ik ervoor gekozen heb om mijn afstudeerstage te gaan doen bij 53 Graden Noord. Tijdens mijn eerste stagedag hier, die meteen weer heel grappig en leuk verliep, werd ik hartstikke leuk en enthousiast ontvangen waardoor ik alleen nog maar meer zin kreeg in mijn komende stageperiode

Ik kijk ontzettend uit naar de komende periode en hoop nog veel te kunnen en mogen leren op gebied van (online-) marketingcommunicatie zodat ik aan het einde van mijn stageperiode kan terugkijken op een fantastische stageperiode en mijn opleiding kan afronden!

 

 

 

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

30 november 2023
ChatGPT 4.0 - de (on)mogelijkheden van AI
Zeg, heb jij ook al die buzz over AI (artificial intelligence) opgevangen? Bij 53 Graden Noord zijn we er volop mee bezig. We duiken in deze ...
25 mei 2023
Membrs ledensysteem is live!
Na bijna een jaar onderzoeken en programmeren, hebben wij in Q1 het ledensysteem Membrs opgeleverd. Het ledensysteem voor verenigingen in ...
10 mei 2023
Beachvlag, gevelvlag of wellicht een banier? Zo kies je de ideale vlag voor bij jouw bedrijfspand
Het is geen toeval dat vlaggen al in de middeleeuwen intensief in gebruik waren en dat vandaag de dag nog steeds zijn. Vlaggen trekken de ...