Tijd voor een update

Het is weer lente! En met een nieuw seizoen voor de deur, is het ook tijd voor een update van onze werkzaamheden. De afgelopen weken hebben we weer aan leuke projecten mogen werken, en dat willen we natuurlijk graag met u delen.

Nieuwe websites

Internet heeft er weer een aantal websites bij! De laatste tijd hebben wij druk gewerkt aan het realiseren van de websites van Dorpscommissie Den Burg, het Eierlandsche Huis, Koers360,De Haan Texel en Aan de Maaikeduinen. Neem snel een kijkje, wij zijn benieuwd wat u ervan vindt.

Opfrissen

Het is belangrijk om af en toe kritisch naar uw website te kijken. Net als een woning, auto of fiets, heeft ook een website onderhoud en aanpassingen nodig. Technieken en mogelijkheden veranderen in een razend tempo. De websites van de Texelse Garnaal en JV Visserijconsultantzijn weer helemaal fris en vernieuwd. Allebei de websites zijn voorzien van een nieuw CMS en een responsive design. Voor Visserijconsultant hebben we daarnaast ook nieuwe teksten geschreven.

Optimalisatie

Een goede optimalisatie van een website is van groot belang voor de positie in de zoekmachine. De website van Restaurant Bos en Duin hebben wij onlangs kritisch bekeken en helemaal geoptimaliseerd. Zo hebben we onder andere de techniek verbeterd en gekoppeld aan sociale media en de teksten herschreven. Dit heeft gezorgd voor een betere positie in Google.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!