Texelse pareltjes, gewoon online te bestellen

Door: Peter
​Liever lui dan moe? Of is het gewoon handig en makkelijk om online te bestellen? Wij vinden in ieder geval van wel! Het aanbod is enorm op het internet. In deze blog benoemen we enkele unieke (Texelse) producten en diensten, die gewoon online te bestellen of te reserveren zijn. Ben je nog op zoek zijn naar een cadeautje voor je beste maatje? Bekijk dan eens de door ons gerealiseerde pareltjes op het internet, die het leven een stuk makkelijker maken.

24/7 kleding shoppen bij Mantje Lifestyle store
Online kleding bestellen is natuurlijk niet nieuw. Maar als je de winkel van Mantje kent, dan is de webshop een zeer goede toevoeging. De gave merken die Mantje namelijk verkoopt, zijn ook gewoon online te bestellen. Check mantjestore.nl voor de webshop. Tip: het spaarpuntensysteem werkt ook in de webshop.

Boodschappen van Spar Goënga
Geen zin in om de deur uit te gaan? Dan is het wel zo lekker als de boodschappen gewoon worden thuisbezorgd. Maak een boodschappenlijstje en stuur deze online naar Spar Goënga. Zij doen de boodschappen voor je en zorgen dat het op het gewenste tijdstip wordt bezorgd!

Verras je geliefde met een boeket van Texels Wonen
Iets goed te maken? Of gewoon iemand verrassen? Hoe fijn is het dat je een bloemetje online kunt bestellen. De bloemisten hebben genoeg keuze: voor iedere gelegenheid is er wel een boeket beschikbaar. Tip: De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van je ingegeven adres. Check www.texels-wonen.nl/bestellen

Maak er een gezellige avond van met Texelsedranken.nl
Een kratje bier cadeau geven is niet heel origineel. Maar wat denk je van een echt Texels drankje? In de webshop van Texelse dranken vind je een enorm aanbod aan aansluitend dranken van het eiland. Van likeuren tot whisky's en van jenevers tot Texelse specialiteiten. Voor ieder wat wils dus. Tip: de flessen worden verzonden via flespakket. Hierdoor zijn de flessen verzekerd tegen breukschade tijdens transport. Zo ben je in ieder geval verzekerd van je bestelling!



Droom helemaal weg met Texelseslaapfabriek.nl
Hoe handig is het om echt Texelse dekbedden gewoon online te bestellen. Alle merken, maten en soorten gewoon op voorraad. Zo hoef jij je bed niet meer uit om jouw nieuwe dekbed te scoren. Tip: bestel je in de webshop voor meer dan € 250,-, dan krijg je een gratis kussen cadeau!

Super gave spullen van Koot & Aercher
Koot & Aercher is een typisch lokale winkel die het winkelcentrum van Den Burg een stukje fraaier maakt. Mocht je niet meer in de gelegenheid zijn om langs te gaan, dan bestel je gewoon online. Mirjam en Bianca hebben hun leukste producten online gezet. Tip: bestel ook cadeaubonnen online, leuk om te geven (en nog leuker om te krijgen)!

Texelse luchtje met O'de Texel
Een typisch Texelse product is O'de Texel. TX365 van O’de Texel is een heerlijke geur en een ode aan Texel. Wil jij jezelf of iemand anders verwennen? Bestel gemakkelijk O'de Texel TX365 via de website. Tip: Deze eau de toilette is geschikt voor vrouwen én mannen.

Kunstwerken van Marian Arends
Een pareltje op het eiland, Marian Arends. Haar kunstwerken zijn voornamelijk bekend ver buiten Europa. Dankzij haar webshop kan iedereen op deze planeet genieten van haar kunstwerken. De boodschap in haar tekeningen is simpel: ze tekent wat er op haar hart ligt. Tip: in de webshop kun je zelf aangeven op wat voor materiaal de tekening afgedrukt moet worden. Zo past het altijd in jouw interieur.



Bestel jouw Smulpot cadeaubon gewoon online
Over cadeaubonnen gesproken, ook een cadeaubon van De Smulpot bestel je gewoon online. Zo hoef jij de deur niet uit om iemand anders te verrassen. De bonnen kunnen namelijk online afgerekend worden en direct naar de gelukkige verstuurd worden. Denk ook aan de befaamde High-tea van De Smulpot. Tip: ga je zelf de cadeaubon verzilveren? Reserveer dan ook online alvast een tafeltje.

Laat je gaan in Boutique Hotel Texel
Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het eiland? Heb je geen zin om telefonisch jouw massage of schoonheidsbehandeling te reserveren? Dan doe je het toch lekker online! Op de website van Hotel Texel staat een verscheidenheid aan behandelingen. De behandelingen kunnen gewoon online gereserveerd worden. Tip: vergeet niet je afspraak na te komen, anders mis je de behandeling.

Regel jouw vervoer online, via Kooimantweewielers.nl
Mocht je een schoonheidsbehandeling of tafel gereserveerd hebben, maar nog geen vervoer? Dan reserveer je toch gewoon jouw gewenste fiets, e-bike, of mountainbike online. Bij Kooiman Tweewielers reserveer en betaal je online jouw vervoersmiddel. Tip: Kooiman Tweewielers bezorgt de gehuurde fietsen naar jouw gewenste locatie. Dat is handig!

Zin in een potje actie? Reserveer bij Bruuzer
Heb je zin in actie of wil je andere mensen blij maken met een uniek uitje? Reserveer online een rib-experience bij Bruuzer. Een rondje varen op het water wordt met Bruuzer een avontuur. Je kunt online het aantal gewenste plaatsen reserveren en direct afrekenen.


Verliefd op de zon? Neem een strandhuisje bij Paal Vijftien
De zomer is nog ver weg, maar wil je zeker zijn van jouw perfect gelegen strandhuisje dan reserveer je hem alvast online. Via de website reserveer je een strandhuisje naar keuze en reken je online af. Zo kun je eindeloos genieten op het Texelse strand.

Hopelijk heb je inspiratie opgedaan om makkelijk en snel online een gaaf product te kunnen shoppen. Wij zijn benieuwd welk product of dienst jij graag online zou willen kunnen kopen. Laat het ons gerust weten, wellicht kunnen wij het internet nog een stukje mooier maken.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!