Texel 600 jaar Stad

Op 26 maart 2015 is het precies 600 jaar geleden dat Texel stadsrechten kreeg. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Texel viert het jubileum dit jaar dan ook groots.

De organisatie van Texel 600 jaar Stad is al lange tijd druk met de voorbereidingen van het jubileum, en ook 53 Graden Noord heeft haar steentje bijgedragen.

53 Graden Noord heeft onder andere divers promotiemateriaal en de website voor het evenement verzorgd. Wij ontwierpen een complete huisstijl voor Texel 600 jaar Stad: briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Ook hebben we flyers, posters, vlaggen, een sponsorboekje en advertenties gemaakt. En als kers op de taart, hebben we ook de website vormgegeven en gerealiseerd!

Het feest gaat op donderdag 26 maart spectaculair van start in Den Burg, met onder andere een optreden van Caro Emerald. Iedere maand, vanaf de opening, neemt één van de zeven Texelse dorpen de festiviteiten voor zijn rekening. Elk dorp geeft daar zijn eigen tintje aan, geïnspireerd door het aan hen toegewezen thema en tijdperk.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!