Stage bij 53 Graden Noord

Door: Maxime
Momenteel loop ik stage bij 53 Graden Noord voor de opleiding marketing en communicatie. Om jullie kennis met mij te laten maken, zal ik mij even kort voorstellen...

Maxime Kool - MBO Marketing & Communicatie

Mijn naam is Max53n_maxime_210x210px.jpgime Kool. Ik woon mijn hele leven al in Purmerend, waar ik ook voetbal en fitness. Sporten is mijn grootste passie en ik ben hier in mijn vrije tijd veel mee bezig. Tijdens het sporten kom ik mentaal goed tot rust en heb ik veel plezier. Naast het sporten ben ik graag met vrienden en vriendinnen, doe ik regelmatig fotoshoots en ben ik dol op lekker eten. Als bijbaantje naast mijn studie ben ik gastvrouw in het Eduard Douwes Dekker verzorgingstehuis in Amsterdam Noord. Ik werk op een gesloten afdeling met 13 cliënten die extra zorg nodig hebben wegens dementie of psychogeriatrische klachten.

Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de studie marketing en communicatie aan het Horizon College in Purmerend. Bij het afstuderen moet je stage lopen, hierbij koos ik voor het bedrijf 53 Graden Noord. Hier zal ik mij 6 maanden lang, 4 dagen in de week bevinden en voor inzetten. Het bedrijf gaf een goede uitstraling en ik had positieve verhalen over het bedrijf gehoord. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit social media posts voor klanten ontwikkelen en blogs schrijven voor klanten. Bij 53 Graden Noord hoop ik mijzelf te ontwikkelen als persoon en op werkgebied, veel kennis over marketing en communicatie op te doen en meer werkervaring op te doen.

In de toekomst wil ik verder studeren aan het HBO, maar momenteel heb ik geen specifieke hbo-opleiding op het oog.

Als ik mijzelf als persoon moet omschrijven, dan ben ik; leergierig, spontaan, gemotiveerd, optimistisch, behulpzaam en loyaal.

Het aankomende halfjaar zal ik het team ondersteunen op gebied van marketing en communicatie en zullen jullie vast meer artikelen of blogberichten van mij lezen!

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!