Stage bij 53 Graden Noord

Door: Irisabella
Op maandag 20 november 2017 begon ik met mijn eerste officiële stage bij 53 Graden Noord. De periode waarin ik stage loop duurt tot 9 februari 2018. In het kort zal ik mezelf even voorstellen en vertellen wat ik allemaal in deze periode heb gedaan.

Naam: Irisabella Klaassen
Leeftijd: 18 jaar
Woonplaats: Den Burg, Texel
School: Regio College Zaandam
Opleiding: Marketing & Communicatie (versneld) niveau 4 MBO
Hobby´s: Reizen, muziek en lezen
Wat ga ik hier doen: Dit is mijn eerste jaar in deze opleiding. Hiervoor heb ik nog nooit stage gelopen. Vanuit school heb ik geen opdrachten meegekregen, daarom moet ik zelf opdrachten vragen aan mijn begeleider. Aan het begin van mijn stage moet ik een Plan van Aanpak sturen ( een overzicht met de opdrachten die ik ga uitvoeren) en aan het einde het hele verslag voor een cijfer. Het is een stage om te kijken wat de opleiding nou eigenlijk inhoudt.

Wat heb ik mogen doen in dit bedrijf
In het begin heb ik eerst alle klanten mogen leren kennen door hun websites en sociale media kanalen te bezoeken. Na de kennismaking kreeg ik al wat opdrachten. In de loop van de weken heb ik veel kunnen leren en mogen doen.

Wat heb ik gedaan deze periode:

  • Gewerkt met de programma’s MailChimp en CMS.
  • Leren schrijven van goede blogs.
  • Berichten voor Facebook geschreven.
  • Het onderhouden van een website.
  • Gevorderd in het gebruik van Excel.
  • Kritisch analyseren van websites.
  • Zoekvragen goed formuleren voor het beste resultaat.
  • Aanwezig geweest bij klantbesprekingen.
  • Communiceren met het team.

Hoe ziet mijn toekomst eruit?

Na mijn MBO opleiding wil ik graag verder met een HBO. Zelf weet ik nog niet welke, maar ik heb er al wel twee gevonden die ik graag zou willen doen. Dat zijn Media & Entertainment Management of Media, Informatie en Communicatie. Als ik mijn HBO diploma heb behaald, dan zou ik nog niet weten wat ik dan ga doen. Wel hoop ik in de loop van de jaren een idee te krijgen voor een eigen bedrijf.

Ik heb een leuk en leerzame tijd gehad in dit bedrijf met gezellige mensen om mij heen. Hier kun je alle kneepjes van het vak leren en meemaken. Iedereen heeft mij goed geholpen om alle opdrachten te voltooien.

Reacties
0 berichten
Reageer op dit bericht
Ik ga akkoord met het privacy statement

Bekijk ook onze andere blogberichten:

20 december 2023
Welkom in onze vernieuwde showroom
Misschien heb je het al gespot? In ons kantoor in Den Burg hebben wij een nieuwe showroom voor bedrijfskleding. Onze collecties worden ...
20 december 2023
Kerstpakketten bestellen
Zoek je naar het perfecte kerstpakket voor je medewerkers of relaties? Ontdek ons gevarieerde kerstassortiment voor 2023!
20 december 2023
Nieuwe druktechniek: premium transfer
Zoek je naar bedrukte of geborduurde bedrijfskleding? Wij hebben wat je nodig hebt!